Bloggarina olemisen hyvä puoli on se, että kun iskee perinteinen mulla ei ole mitään päällepantavaa -kohtaus, voi aina selata jopa vuosien taakse saman kuukauden asuvalikoimansa ja ehkä saada inspistä oman vaatekaappinsa hyödyntämiseen. Tai sitten voi todeta että mikä minua on vaivannut, miksi olen pukenut ylleni jotain tuollaista.

Viime vuonna marraskuuni näytti seuraavalta:


Yllä näkyvä musta mekko oli lauantaina käytössä, toimii edelleen. Korukin on tallessa, mutta sopii paremmin kesään, tällä hetkellä häikii vampyyrin silmiä.


Itse tehtyä paljettimekkoa en olekaan vähään aikaan käyttänyt mutta voisin ihan hyvin, pidän siitä kovasti. Oikeanpuolimmaista jakkua käytin koko syksyn kunnes tuli liian kylmä.


Taskuhame on aktiivikäytössä, näkyi "luovuttaneet heterot" kuvassa tällä viikolla. Nuo liukuvärisukkiksetkin taitavat olla vielä ehjinä. Olen jotenkin unohtanut värikkäät sukkikset tänä syksynä, en tiedä miksi. Puuterinvärinen Maxine sietäisi olla käytössä enemmän, mutta kun mutta kun.. mitä jos sotken sen!


Kreisipäntsejä en olekaan käyttänyt pitkään aikaan, pitää varmaan nostaa ne esille. Oikeanpuolimmaiset neuletrikoot olivat jalassa itseasiassa eilen, mutta siitä vain ei ole kuvaa koska pimeys.


Tästä kuvasta innostuneena pitää ehkä ottaa nahkahousut käyttöön nytheti.

Aika paljon mustaa, mutta sentään jotain väripilkkuja joukossa. Printtivaatteet pelastavat paljon, etenkin pidän niistä alaosissa. Jostain syystä en halua kasvojen lähelle mitään villejä kuvioita, mutta jalkoihini voin vetää suunnilleen ihan mitä tahansa, I haz no limits. Enpä ole tullut edes ajatelleeksi tätä asiaa aikaisemmin, mutta nyt kun uhraan asialle ajatuksen, niin en taida omistaa yhtäkään villit kuviot -paitaa. T-paitojen edess olevat printit ovat asia erikseen, nyt puhutaan koko kankaan valtaavista kuvioista.

Kommentit (10)

Malisa
1/10 | 

Mulla on muuten ihan sama juttu, en halua ylävartaloon mitään isoja kuvioita tai edes räikeitä värejä kuin harvoin. Sukkiksissa sen sijaan saa olla jujua, housut saavat olla paljettiset jne. Syy tähän voisi olla se, että meillä molemmilla on pitkät jalat kokonaispituuteemme nähden. (Tai hetkinen sä taisit olla aidostikin pitkä?
Parempi korostaa omia kropan parhaimpia puolia, ja siksi pitkäselkäisten kannattaa ehkä korostaa mielummin yläosaa.

anki
3/10 | 

Hei

Osaisitko antaa neuvon akuuttiin ompelutekniseen kysymykseen, joka tuli mieleen tuosta itse tekemästäsi paljettimekosta (wow!)?
Miten paljettikankaan reunat kannattaa viimeistellä, etteivät paljetit lähde purkaantumaan käytössä? Ompelemalla käsin, koneella, siksakkia, kanttinauhaa, liimaa?

Akuutissa iltapukutarpeessani arvostaisin apuja suuresti!

4/10 | 

Näistä sun asuista tavallinen tallaaja saa kyllä inspistä. Tänään jalassa juurikin villit printtihousut ja huomenna tästä postauksesta riehaantuneena kaivan vanhat nahkahousut kaapin perältä :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011