Ainoat kenkäni jotka mahtuvat jalkaan tuon nilkkatuen kanssa, kun tennarit eivät oikein sovi sääoloihin. Mutta en valita, punaiset kiiltonahkaiset Martensit ovat i h a n a t.
Käppäilin tänään vallan sujuvasti (lue: hitaasti ja jäykästi) koko päivän ilman sauvoja, taikasana tuntuu olevan sivuttaisliikkeen eliminointi. Nilkkatuki estää sivuttaismuljahdukset joten eipä siinä sitten muuta kuin kävelyn riemua. On vähän toiveikkaampi olo tänään, ensimmäistä kertaa.

Otsis on liian pitkä, enkä ole jaksanut leikata sitä. Ysärikampaus pelastaa. Ei välttämättä tyyliä, mutta näkökyvyn.
Loppuun vielä kuva-arvoitus, mitä tässä tapahtuu:
Kommentit (19)

Sonja
1/19 | 

Näin sinut tänään tallustelemassa nilkkasi kanssa. Martensit sopivat hyvin teippauksien kanssa :) you go girl!!

tiksu
6/19 | 

Paranemisia nilkan kanssa, itsellä sama homma kesken Saksan vaihdon (onneksi, sain sieltä ilmaiseksi sata kertaa paremman tuen kuin esimerkiksi tuo sinun omasi on, kokeilin sitäkin sitten Suomessa :P ) Muista pitää tarpeeksi pitkä tauko, mulla oli 6 viikkoa kepeillä, pari ilman ja sitten taas nilkka vähän urheillessa uusiks samaan kuntoon... Mutta jos haluat urheilla hommaa parempi tuki, niin onnistuu paljon nopeammin! (ja siis tuen kanssa, sopiva mahtuu helposti lenkkareihinkin. Ilman en ole uskaltanut kokeilla vieläkään)

http://www.push.eu/products/ankle-braces/push-ortho-ankle-brace-aequi

Olivia Rouge
8/19 | 

Emmääny tota ysärikampaukseks välttis menis sanoon :D itse harrastan sillon tällöin ja olen mukamas kauheen rockabella.... :D

Elviira
11/19 | 

Tsemppiä jalan kanssa! Kyllä se siitä. Ettei vaan Nöpö olisi maistamassa sun kengännauhojasi...?

minigwe
13/19 | 

haaveilen niin nuista sun martenseista <3 mistä olet omasi hommannut, niiiiin ihanat!

Shrek
14/19 | 

Jumalaare, niissä Martenseissa ei ole riittävän jurmu pohja näille keleille. Älä nyt liukastu ja telo nilkkaasi uudestaan!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012