Playa del Inglésin kyljessä on molemmin puolin rantalomakohteita useampikin, kuten esimerkiksi San Agustin, Bahia Feliz ja Maspalomas. Maspalomasin ja Inglesin väliin jää upeat hiekkadyynit, joten rantaviivaa riittää ja rauhallisia uintipaikkoja löytää aivan varmasti. Jos Inglesin rannat alkavat kyllästyttää, pikkurahalla saa ja bussilla pääsee. Inglesistä Maspalomasiin huristaa paikallisbussilla hetkessä ja retki kustantaa 1,40 €.

Pikkulasten kanssa matkustaville huomiona, että vaunuja ei pääasiassa huolita bussiin sisään vaan ne pitää saada kasaan ja laittaa bussin tavarasäilöön. Vain yksi kuski käski meidän ottaa rattaat bussin keskiosaan sellaisenaan. Inglesissä meitä lähimpänä oli kauppakeskus Tropicalin bussiasema, josta oli helppo hypätä kyytiin. Useampikin linja kulki Maspalomasin majakalle. Linjat, reitit ja aikataulut löytyy täältä: https://www.guaguasglobal.com/en/

Maspalomasin toteemipaaluna toimii aiemmin mainittu Faro de Maspalomas eli majakka. Rantakatu alkaa heti majakan kyljestä, joten eksymisen vaaraa ei ole. Muutama bussilinja kulkee majakalle asti (esimerkiksi nro 30), joten kannattaa toki valita sellainen. 

Inglesiin verrattuna Maspalomas on siistimpi ja kiillotetumpi paikkaa. Siinä missä Inglesin rantabasaareja ja ravintoloita leimaa rehellinen massaturismi ja halvemmat muovituolit, Maspalomas näyttäytyy astetta tyylikkäämpänä. Mutta sitä samaa aurinkoa, hiekkaa ja palanutta nahkaa sieltäkin löytyy, eron huomaa vain ravintoloiden ja kauppojen hieman erilaisesta tyylistä ja ulapalla kiitävistä purjeveneistä. 

Mukava päiväreissukohde joka tapauksessa, etenkin jos ottaa simmarit mukaan ja juoksee lounaan jälkeen mereen. 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat