Maspalomasin hiekkadyynit ovat yksi rauhallisimpia paikkoja missä olen käynyt. Kun näkökentästä häviää kaikki ärsykkeet ja jäljellä on vain sininen taivas ja vaalea hiekka, tilanteessa on jotain maagisen rauhallista. Vaikka kyseessä on suosittu turistikohde ja ihmisiä kävelee alueella päiväsaikaan paljonkin, 400 hehtaarin alueelta löytyy kuitenkin jokaiselle oma soppi, jossa olla rauhassa.

Jos haluaa täydellistä yksinäisyyttä, kannattaa herätä ajoissa. Jos käy tuuri, yön ja aamun aikana edellisen päivän askeleiden jäljet ovat kadonneet liikkuvasta hiekasta ja pääsee ihastelemaan eheitä dyynejä. En ole ikinä käynyt Saharassa, mutta näillä dyyneillä pystyi mielikuvituksen voimin siirtämään itsensä maailman suurimmalle aavikolle. 

Rauhallisuutta rikkoi vain eräs perheen karvanaama, jolle hiekkadyynit ovat yksi suuri urheilupuisto vailla vertaa :D

Nämä pari hassua kuvaa eivät tee oikeutta hiekkadyynien kauneudelle, en ehtinyt keskittyä valokuviin lainkaan vaan ihastelin enimmäkseen hienoa hiekkaa varpaissa. Ja kenkiä tuolla keskipäivällä alkoi jo tarvitakin, jollei ole sattumalta karaissut jalkapohjiaan hehkuvilla hiilillä. 

Hieno hiekka oli myös laadultaan sellaista, että sitä löytyy tukastani todennäköisesti vieläkin, viikko reissun jälkeen. Aurinkovoide ja dyynien hiekka on sangen sitkeä yhdistelmä. 

Ps. Ilmeisesti jostain dyynien takaa löytyy eläväinen nudistiranta, mutta dyyneille asti nakkepyllyjä ei näkynyt.

Tähän Kanarian postausten loppuun vielä foto tulopäivältä, jossa kävelen ensimmäistä kertaa dyynien suuntaan. Se oli ainoa viileämpi päivä koko meidän reissulla, siksi leggarieleganssi. En ollut ottanut mukaan mitään kevyitä housuja, ainoastaan shortsit ja mekkoja, joten oli pakko jättää jalkaan lentoleggarit että tarkenee. 

Kommentit (2)

Jep
2/2 | 

Hahah, luin "Rauhallisuutta rikkoi vain erään perheen karvanaama", ja oletin seuraavassa kuvassa juoksentelevan jonkun schnautserin tai muun partanaamakoiran.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat