Sitten menox sano Annie Lenox tai jotain sinne päin, se on loma ny! Kirjoittelen reissusta matkajuttuja mitä suurimmalla todennäköisyydellä, sillä meidän tyttö menee nukkumaan sen verran aikaisin että iltamenoja ei pahemmin ole odotettavissa, luppoaikaa senkin edestä. Jos tunnette tyylini kirjoittaa matkakertomuksia, niin se tarkoittaa sitten aikamoisia päiväkirjasepustuksia. Yksinkertaisesti rakastan väsätä erilaisia oppaita, piirrellä karttoja ja avata eri paikkojen tunnelmia. Matkabloggaus on todella mieleistä puuhaa. Todettakoon tässä yhteydessä että jos jollekin ihmiselle tässä elämässä olen edes aavistuksen kateellinen, niin Anthony Bourdainille. Uskomattoman karismaattinen reissumies osaa välittää fiilikset katsojalle juuri oikealla tavalla. Suosikki TV-persoonien top vitosessa ehdottomasti.

Nokka kohti Raumaa ja majakkaa -->

Kommentit (6)

Elina
1/6 | 

Hei ja hyvää kesää! Nyt on pakko lausua julkinen super-iso KIITOS, nimittäin ilman sua ja sun blogia en ois ikinä löytäny tietäni Outlander-maailmaan!(!!!!)<3 Ikinä en ollut aiemmin kirjasarjasta kuullut, mutta rupesin sarjaa TV:stä seuraamaan kun kirjoitit sen alkamisesta ja nyt oonki niiiiin supermegakoukussa että huhu! Malttamattomana etsin netin syövereistä ekan kauden loput jaksot ja katsoin ne kaikki (:<) pikkusen jäin koukkuun :D ja nyt on pakko lähteä kirjastosta etsimään jatko-osia että saan tietää kuinka tarina jatkuu! ja toivon kovasti myös että tv-sarjaakin kuvataan lisää eikä se jää pelkästään yhteen kauteen, ah niin hot Jamie ;)

2/6 | 

Kiva päästä matkallenne taas mukaan. Yhtälailla kun odottelin postauksiasi kuuskutoselta niin samoin nyt kasitieltä. =)

Hyvää matkaa!

4/6 | 

Pakko vinkata, että kun kiertelette Raumalla vanhassa kaupungissa niin Laukku Salmisella kannattaa käydä ehdottomasti! Se on paras laukkukauppa jonka tiedän, oon jopa ostanut sieltä muinoin pikkutyttönä ensimmäisen oman käsilaukun ja sen jälkeen monta muuta, kauppa on pullollaan herkkuja :)

E
6/6 | 

Raahessa jos käytte, niin kannattaa muuten semmoinen nähtävyys kuin Soveliuksen talo käydä tsekkaamassa, ihana vanhaan asuunsa entisöity talo, jossa hyvä esittely ja huikeita vanhoja huonekaluja yms :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011