Dublin on hyvä tukikohta myös muun Irlannin koluamiselle. Maa on verrattain pieni, joten ajomatkaa ei kerry liikaa vaikka ajaisi rannikolta rannikolle. Näin ollen suosittelen lämmöllä tsekkaamaan paikallisen päiväretkitarjonnan tai vuokraamaan auton, jos vasemmalla puolella ajaminen ei hirvitä.

Kirjoitan kunnon postauksen Cliffs of Moherista, mutta tähän väliin vilautan Baby cliffs of Moheriksi kutsuttua paikkaa, joka näyttää suunnilleen samalta kuin kävelisit kuussa. 

Myös Neil Armstrong on sanonut niin :D

Meille osui tuohon hetkeen upea mystinen sumu, joka lisäsi paikan epätodellista tunnelmaa entisestään. Irlantiin pätee sama kuin Skotlantiin: yhden tunnin aikana saattaa tulla räntää, vettä, paistaa aurinko tai kietoutua niin sakeaan sumuun, ettei näe omaa kättään. Pukeutumisen suhteen tämä kannattaa ihan erityisesti pitää mielessä, eikä antaa aamuauringon hämätä. 

Näytin eilen koko ajan suunnilleen tältä, silloin kun en ollut riemastuneen kauhuissani korkeilla kallioilla tai pelännyt hullujen turistien vuoksi, joita ei potentiaalisesti sortuvat reunat 100 metrin korkeudessa tuntuneet hirvittävän. Selfien voi hitto soikoon ottaa turvallisemminkin! 

Hattu: KN Collection Armi / Mekko: Zara / Laukku: A+More / Kengät: matkamuisto Skotlannista

Baby cliffsien lähirannoilla näkyi paljon myös surffareita. Ei tule ihan ensimmäisenä Irlanti mieleen surffikohteena, mutta aaltoja todella riitti. Jollain tapaa synkeän myrskyisessä sumusäässä surffaaminen vaikuttaa jopa kiinnostavammalta, kuin Australian aurinkorannat. 

Joten tämä ykkösvinkiksi kaikille Dubliniin matkaaville, älkää jääkö vain kaupunkiin, vaikka se hieno paikka onkin. Irlanti antaa paljon enemmän itsestään, kun karistaa kaupungin pölyt jaloista muutamana päivänä. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat