Nellyltä lähetettiin koodia syksyn mega-aleen, joka alkaa än-yy-tee nyt! Pääset sisään naputtamalla kirjautumiskenttään: NELLIINA
 

Kommentit (5)

taina
1/5 | 

Kiitos vaan sikana täältäkin, rahat meni,mutta voi luoja kun tein löytöjä.Ja vain yhdet kengät,ei paha.

2/5 | 

Thanks, musta tuli just köyhä ;)

Jossain vaiheessa jos kerkiät kaipaisin kovin juttua talven päähine politiikasta. Mitä ihmettä voi laittaa työmatkalle päähän muhkeitten nutturoitten ja banaanikampausten kera, niin että ne hiukset näyttäisivät siedettäviltä vielä töihin päästessäkin??

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

mä täällä parhaillaan taistelen erään kenkäparin suhteen että en vaan tilaa sitä, voi kettu että piti JUST ne klopot olla alessa, muuten ei olisi mitään ongelmaa vastustaa argh... stay strong...

Osta sellainen (esim hennesillä on just nyt) ohut löysä neulemyssy, sen sisään aina varovasti asettelen sen takaraivolle kampauksen suojaksi työmatkoille ja sitten töissä myssy pois, se suojaa kosteudelta ja tuulelta :) toimii! myssy maksaa ehkä 4,90e, sellainen virkatun näköinen, oli ainakin mustia valkoisia ja sinisiä.

edit: tämä: http://www.hm.com/fi/product/00938?article=00938-A

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Tilasin pari neulemyssyä :) Kiitos vinkistä!

Tosin myssytilauksen summaksi tuli 89€ kun osu sitten silmään kaikkea muutakin kivaa.. Hanskaa ja huivia ja hiushärpätintä. Mies kiukustuu.....

Wandis
3/5 | 

mä itken nyt ihan väärään postaukseen mutta katsotaan, että tää on hätähuuto: kävin eilen toteamassa emotionissa että todellakin, AINOA mun rasvaluomissa pysyvä rajari eli se goshin on kadonnut. ei ollut tarjouspöydässäkään yhtään. mulle ei siis riitä waterproof koska mun luomet ovat rasvaiset, meikinpohjustusvoidekin on ihan vitsi näillä silmänahoilla. täytyy olla greaseproof :)

koska tiedät näistä hyvin pysyvistä lainereista, niin osaatko sanoa mistä löytäisin vastaavan tuotteen? mun meikin perusta on mustat rajaukset yläluomella - ollut jo ööööh sata vuotta? ennen ku löysin tuon goshin niin l'orealilla oli hyvin kestävä, sitten sekin lopetettiin perkele.

kiitän jo etukäteen, vaikket osaisikaan neuvoa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu