Tänään juhlittiin meidän tytön 5-vuotissynttäreitä. Ihan hullua, että hän on jo viisi, kun mielestäni vasta kannoin sylissäni vastasyntynyttä.

Anni valitsi synttäriteemaksi My Little Ponyn ja halusi vaaleanpunaisen iiiiiiison kakun. Aloin tehdä ensimmäistä kaksikerroksista kakkuani ikinä, ja voin vannoa etten ryhdy moiseen toiste :D saattoi kuulua kevyttä pihinää keittiöstä, kun yritin saada voikreemit pintaan ja kakun kasaan. En todellakaan ole kakkumasterchef, mutta onneksi siitä tuli edes hyvänmakuinen. 

Anni valitsi synttärimekoksi paljetteja, kuinkas muutenkaan. 

Voisin runoilla loputtomiin siitä, kuinka lapset kasvavat aivan liian nopeasti, mutta säästän teitä haikeilta itkuvirsiltä :D Menen sen sijaan siivoamaan. Lapsilla on huikea taito saada koko talo ylösalaisin!

Kommentit (2)

Halina
2/2 | 

Meidän äiti yritti tehdä prinsessakakkua eli kerroskakkua ja siitä tuli vaan iso kasa epämääräistä kakkupohjaa XD Tilanne pelastettiin isolla kasalla kermaa ja karkeista leikeltiin pingviinejää ja siitä tuli jäävuori! :D oli niin hieno :D :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010