Olen ihastunut pitkästä aikaa jauhemaisiin luomiväreihin. Kun Lumenen Natural Coden arkiluomivärini taas kerran loppui, enkä ehtinyt kaupoille ostamaan uutta, jouduin etsimään muita vaihtoehtoja. Barry M Cosmeticsin (raahaan näitä aina mukanani briteistä) luonnolliset sävyt toimivat joka tilanteessa, tehokäytössä on tällä hetkellä ruskeanharmaa ja kullanruskea.
Rajaus on Kikon vedenkestävä parhausväri. Hämmentävää kyllä, juuri kun ehdin manata GOSHin vastaavan vedenkestävän rajauksen poistumista markkinoilta, lukija vinkkasi Sokoksen nettikauppaan. Näyttää olevan purkiltaan sama kuin se megakestävä vanhakin, mutta tuotteen kohdalla lukee "uutuus"?! Tietääkö joku onko tämä tasan sama tuote vai mitä ihmettä? Mutta happy happy joy joy jos kyseessä todella on sama rajausväri!

Ps. pientä radiohiljaisuutta vaatehuoneen puolella voidaan syyttää Kouvolan tapahtumista, olin viikonlopun täysin derbyn lumoissa ja olen vieläkin.

Kommentit (9)

Eveliina
1/9 | 

Moi, ei liity nyt tähän postaukseen mutta osaisitkohan suositella hyviä kirppiksiä Tampereelta? :)

Melli
2/9 | 

NO ihan samaa mieltä! Arvosteli pelaajat osaamattomiksi, muttei sitten esim. vaivautunut kuuntelemaan selostusta sen vertaa, että olisi hiffannut suurimman osan olevan aloittelijoita. Ja tosiaan, ilmeisesti kaikkien pitää vuoden, parin tai jopa lyhyemmän ajan harjoittelun jälkeen osata pelata ja luistella kuin mitkäkin Selänteet.. Huoh. Että ihan sama. Kyseiselle Vesalle voisi laittaa sähköpostillakin vähän rakentavaa kritiikkiä. (Ihan sivuhuomiona: Ei ollut jutun kirjoitusasu tai kielioppi kovin hyvällä mallilla, puhutaan kuitenkin ilmeisesti ammatikseen sanomalehteen kirjoittavasta toimittajasta...)

Thirsty U. Amigo
3/9 | 

Kouvolan Sanomilla oli vissiin vähän paha päivä. Ihan sysipa*kan jutun roller derbysta oli toimittaja Vainio kirjoittanut sunnuntain KouSaan. Satuin istumaan aamukahvilla kyseisen aviisin parissa anoppilassa ja meinasin tukehtua pullaani. Hienosti onnistui lyttäämään lajin harrastajineen päivineen ihan vaan sillä, ettei täysin ymmärrä nykyajan nuorten urheiluharrastusta, oli liian iloista puuhaa. Argh!

Pippa
6/9 | 

Voieivoieivoiei, ei kai nyt vaan sitten se perusmusta sävy puutu tuosta nettikaupan valikoimasta kokonaan... Mikä siinä onkin, että eyelineria on niin vaikea saada tästä maasta? Jos vielä haluaa linerinsa sudilla, ei tussiterällä, niin homma on melkein mission impossible. Eikä edes lähdetä miettimään saisko tuotetta vedenkestävänä...*huoh*

Viivuska
7/9 | 

Ajattelin jo että missä oot kun et kirjoitellut tänne blogiin pariin päivään. :)

Varjosudenhetki
8/9 | 

Tuo gosh on ihan hirveää tervaa. : D
jotenkin liian paksua ja kuivaa, levittyy huonosti ja epätasaisesti. Ja pysyy kuin tauti!

Mary
9/9 | 

Olin jo pidempään pelännyt Goshin eyelinerin poistumista valikoimista, sillä se on niin oleellinen osa päivittäistä meikkiäni. Muut eyelinerit aina suttaantuvat silmäkulmistani, mutta Goshin jämähtää paikalleen, eikä lähde mihinkään päivän aikana. Tiedossa on reissu Berliiniin, joten taidan hamstrata sieltä tuota mainitsemaasi Kikon vastinetta, jospa siitä löytyisi apu tähän hätään!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
Joulukuu