Pidän yhtenä johtavana pukeutumismottonani sitä, että voin pukea ylleni mitä vaan paitsi pyöräilyhousut. Eli skaala on aika laaja sen suhteen, mitä olen valmis kiskomaan ylleni. Sitä luulisi että hulmuhelmainen mekko olisi kohdallani melkoista mukavuusaluetta, mutta ei. Ei niin ei. En tajua miksi en ole kotonani tässä Zaran mekossa, onko se tuo kurkkuun asti nouseva kaula-aukko... olen tosi herkkä "kurkuttaville" vaatteille :D

Ehkä pitäisi tuunata tuota kaula-aukkoa, josko mekon fiilis muuttuisi. Kangashan on aivan upea, siinä ei kerrassaan mitään huomauttamista. Olen hillonnut tätä kaapissa nyt niin kauan, että se on joko kiertoon tai saksien alle. 

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 | 

Mulla on ihan sama juttu, poolopaita on ihan ok mutta ei tuollaiset kurkuttavat paidat tai mekot. Huiveissakin olen sitä mieltä että mitä muhkeampi, sen parempi mutta noissa kauluksissa menee raja.

Siiri-i
2/14 | 

Tuo eka kuva!!! Nöpöllä on aina niin huikean kuvauksellinen tonninseteli-ilme :D

Itsehän en käytä edes poolopaitoja, ne kun tuntuu niin inhottavilta. Ja samoin takin/ hupparin vetskaria en voi pitää kokonaan kiinni kun tuntuisi pahalta.

Ellak
3/14 | 

Kurkuttavat on ahdistavia. Ihailen tota sun tukkaa vaan aina. Itellä menee ihan keltaseks tosi äkkiä vaikka mitä tekis. Oon odottanu sitä sun postausta siitä "valkosena" pitävästä ihmetuotteesta. :)

Valkoinen tähdikki
4/14 | 

Vyö! Kokeilisin (konjakinväristä?) vyötä ennen kuin tekisin mekolle mitään :)

Vierailija
5/14 | 

LOL, sikamakee nöpönpää! Mun mielestä tuo näyttää sellaiselta hankalalta mekolta, joka näyttää hyvältä harvan päällä. Mallihan ei juuri imartele, kangas on kyllä kaunista.

Pauni
6/14 | 

oletko kokeillut laittaa mekon väärinpäin päälle? Kaula-aukko näyttää ainakin kuvassa selkäpuolella avarammalta...

rik
7/14 | 

En pääse yli siitä että tuo vinoruutu keskellä saa mekon näyttämään vähän siltä että olisi uimapuku päällä :D

Iiduliinu
11/14 | 

Voi Nöpöä :D Olisiko joskus mahdollista kuulla, mitä karvakaverille kuuluu?

Jos pidät mekon, niin jään mielenkiinnolla odottamaan lopputulosta! Kangas on sen verran upea, että olisi hauska nähdä, mihin mekko muokkaamalla taipuisi.

Varjosudenhetki
12/14 | 

Saksi uusi pääntie. Huikea mekko mut kuvia katsellessa alkoi omaakin kurkkua kuristaa. : D
Minusta tuo vaatisi myös jotain kapeaa vyötä kaverikseen. 

Pastilli
13/14 | 

Ryhdyin itse kaula-aukon muutosoperaatioprojektiin viime viikonloppuna samantyylisen mekon kanssa. Kesken jäi, tuollainen kangas on niin leprua että kun ompelin, se reuna meni vaan kiemuraiseksi ja ruman näköiseksi. Pitänee ehkä vielä yrittää jonkun kanttinauhan kanssa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011