Tämä valkoinen säkkimallinen mekko on käynyt joka kerta kirppiskassissa, kun sellaista kerään. Ja joka kerta se sieltä palaa käyttöön, kun en lopulta raaskikaan siitä luopua. En ymmärrä miksi edes yritän luopua siitä, kun selvästikään en halua.Vauvan vikkelien käsien vuoksi en voi juurikaan käyttää kaulakoruja, mutta on muutama poikkeus. Erittäin lyhyet chokerit toimivat, koska niitä lapsi ei huomaa. Esimerkiksi tämä Ginan rihkamahely toimii oikein hyvin. Jos kaulanauha olisi ketjun sijaan mustaa samettia, tämä olisi suoraan paluu omaan koruvarastooni ysärille :D
Jotain vanhaa, jotain aitoa, jotain rihkamaa ja jotain saatua, siinä se päivän korukokoelma sitten onkin.

Rihkamasta ja epäaidoista tuli mieleen että johan oli törkeät Minna Parikan puputennarien kopiot eBayssa, ei jää todellakaan epäilykselle sijaa mistä tennareiden design on väriä ja kuosia myöten nyysitty. Muistankohan oikein että myös Maxine-laukusta on joskus ollut kopioita liikkeellä? Vaikka eipä sillä, mihin muuhun ketjukauppojenkaan muoti perustuu kuin catwalk-kopioille. Mutta yleensä ne kopiot ovat vähän hienovaraisempia eikä ihan yks yhteen.

Kommentit (23)

1/23 | 

Hienoa, että Parikka on vienyt itsensä niin pitkälle , että sitä kopioidaan .. Se on merkki menestyksestä .. Mutta kopiot ovat niin surkeat, että kuka niitä ees ostaa?

annemaris
2/23 | 

Hei eiks tää on nyt se merkki et Parikka "has made it" kun sen tuotteista tehdään feikkejä? :D

Satunnainen

Mullekin tuli ensimmäisenä nimenomaan tämä mieleen.. :)

On kyllä turhauttavaa, kun koettaa etsiä jonkun tietyn merkin tuotteita eBaysta. Esimerkkinä vaikka Black Milk, törkeitä kopioita on eBay täynnä ja niitä oikeita helmiä sitten aika vähän.

3/23 | 

Huh, olipa tosiaan räikeät kopiot Parikoista! En muuten ihmettele ettet raski luopua tuosta mekosta, sopii sulle kuin nenä päähän :)

5/23 | 

Joskus 2010 tms. oli liikkeellä jotain Maxine-kopioita, muistan kun Ranna Helmi otsalla -blogista (yyh, yksi lemppareista joita ei enää ole :---() niistä kirjoitteli. Aika muovisen näkösiä! Ja noikin pupukopiot kyl aika törkeet. :D Määkin suosittelen kattelemaan eBayta ja huuto.netiä aitojen toivossa, alle satasella muutamaan kertaan saanut kenkiä.

Tottakai se ärsyttää, mutta tavallaan se imarteleekin. :D Kauhean mixed feelings! Onneksi on niitä uskollisia, jotka ostaa vaan aitoa ja alkuperäistä.

12/23 | 

Oi kun löytäisikin jostain maxinen kopion niin ostaisin heti :D Alkuperäinen on liian kallis.

mellorine
13/23 | 

Törmäsin noihin samoihin kiinakopioihin puputennareista Aliexpressissä naurettavan halvalla hinnalla. Siellä kopiot ei yllätä kun iso osa muotituotteista on piraattiversioita, mutta että ihan ebayssä yrittävät myydä...

Sanna
14/23 | 

Niin nätti mekko, ihan turhaan kirppiskassiin edes yrittämässä. Ja tuo kuva, missä taustalla on jotain karvaista :) kissat <3

15/23 | 

Joka kerta kun sormuksesi näkyvät blogissa ihailen niitä pitkän aikaa. Pitäisi varmaan vinkata poikaystävälle, joka on uhannut tehdä mulle (kihla)sormuksen :D Rakastan tuollaista näyttävää, mutta silti tietyllä tapaa yksinkertaista.

Mekossasi on ihana tuo pitsikangas!

16/23 | 

Huolestuttavaahan se olisi jos Parikkaa ei kopioitaisi. :D Suht monet kolleegat sanonu, että se on oikeastaan vaan hienoa, että on osannut tehdä jotain sellaista, mitä muut haluaa kopioida.

Pinttu
17/23 | 

Ekkai sää ny tollasesta mekosta edes suunnittele luapuvas?! Suunnitelmat heti uusiksi, mekko on päälläsi todella kaunis!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012