Tässä yksi omasta mielestäni kivoimpia asuja mitä minulla on ollut viime aikoina yllä, ja sitten sitä on ihan mahdotonta saada asettumaan nätisti kuvaan argh! Minimumin mekko on vanha alelöytö Inchistä, ja se laskeutuu tosi kauniisti käytössä mutta näyttää kuvissa jäykältä putkilolta tai vaihtoehtoisesti rantamekolta.

Mekon väritys on sinertävää, mustaa ja ruskeaa, joten kietaisin vyötärölle tummanruskean nahkaremmin. Se sopi rentoon arkiasuun tosi kivasti, kun taas musta vyö teki vaatteesta astetta puetumman näköisen. Pienestä se on kiinni näköjään. Täytyy yrittää jossain välissä saada tämä mekko tallentumaan edustavamman näköisesti muistikortille.

Kommentit (6)

1/6 | 

Mekko näyttää todella hienolta kuvissa! Mistä muuten upea veskasi on peräisin? (Jos olet merkin ennättänyt mainita jo tuhanteen kertaan, pahoittelen muistamattomuuttani.)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010