On ehkä tullut selväksi, miten paljon pidän midi- ja maximekoista. Tämä on tyylin lisäksi ihan käytännön asia äidille, joka on jatkuvasti kyykyssä, polvillaan tai kumartuneena. Lyhyet helmat ovat kauniita, mutta suurimman osan ajasta äärimmäisen epäkäytännöllisiä. 

Käytännöllinen nainen voi kuitenkin pitää lyhyempääkin helmaa, kunhan muistaa varmistaa selustan :D kas näin, käyttämällä lyhyen pikkumustan päällä pitkää takkimaista mekkoa (Mango). 

Tämä on yksi koko syys- ja talvikauden lemppariyhdistelmiäni, viihdyn ihan äärimmäisen hyvin näissä vaatteissa. Kiva käyttää juhlissa hieman lyhyempää helmaa, mutta kevyen takin avulla on kuitenkin mahdollista istua lattialle palapeliä kokoamaan. 

Ajalla ennen omaa lasta en miettinyt käytännöllisyyttä pisaran vertaa. Ei ollut tarvetta, joten miksipä olisi pitänyt. Lapsen myötä on kuitenkin löytynyt uusia tyylipolkuja kuljettavaksi, mikä on hienoa. Tyyli on kuitenkin kaltaiselleni hörhölle koko elämän kestävä kokeilu. 

Kommentit (1)

TiinaJosefina
1/1 | 

Tuo mekko/takki on upea! Samoja asioita olen itsekin pohtinut, minulle tosin käytännöllisyys ja mukavuus ovat olleet aina tärkeitä asioita pukeutumisessa. Lasten kanssa sitten taas touhutessa täytyy todellakin pystyä hyvin liikkumaan ja tahrojakaan ei voi pelätä. Minulla korkkarit jäivät välillä melkein kokonaan pois, vasta nyt opettelen niitä taas käyttämään lasten ollessa vähän isompia. Tyyli tosiaan mukautuu ja saa uusia ulottuvuuksia eri elämänvaiheissa. Mutta niin kuin tästäkin asustasi voi nähdä, käytännöllinen ja mukava ei tarkoita etteikö se voisi olla todella kaunista! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010