Olen palanut halusta päästä käyttämään näitä leonilkkureitani ja nyt! Paritin mekolle tummansiniset farkut, leot ja myssyn.


leo21

leo21


leo3

leo3


leo1

leo1

Joku kommentoi kesällä minulle että on tylsää kuinka vähän käytän "nykyään" korkoja. Kommentoija oli ihan oikeassa, mutta sama juttu tapahtuu joka kesä. Kuljen kuumimmat kuukaudet helpoilla ballerinoilla ja ilmastoiduilla läpsyillä, ei tulisi mieleenikään laittaa korkoja jalkaan paitsi juhliin tms. erikoisjuttuihin.

Sen sijaan kevät ja syksy ovat kohdallani korkkarien kulta-aikaa, jolloin hylkään matalakantaiset kengät. Hauskaa tässä kausivaihtelussa tosin on se, että joka syksy joudun opettelemaan korkkareilla kävelemisen uudelleen. Tarkoittaen yli 10 cm korkoa, sen alle jäävillä voin vaikka juosta. Kun tänä aamuna hoipuin 12 sentin koroilla (ilman platoa!) parvekkeelle, pihisin naurusta koko matkan. Olen näköjään palannut oikein kunnolla pisteeseen nolla ja joudun miettimään joka askelta :D

Onko teillä kausivaihtelua korkkareiden suhteen?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (28)

arco iris
2/28 | 

Nää sun asut on tosi ihania vyötärön alapuolelta, mutta jotenkin toi kaulan seutu jää kauheen orvoksi :) Voisit kokeilla jotain liiviä/neuletta/huivia ;D

Ranja
3/28 | 

mulla korkkareiden käyttö riippuu myös siitä, miten sinut oon minäki aikakautena pituuteni kanssa. Kun itselläkin on pituutta sen 176 sentin verran, tulee ajoittain hirveitä komplekseja siitä. Korkkarit pahentaa vaan tilannetta ja saattaa olla etten moneen kuukauteen käytä korkoja. Nyt on sellanen aikakausi... ollut jo toukokuusta. Enkä usko et hetkeen tuun vielä korkoja jalkaan vetämään. Toisaalta se on tylsää ja surullista, mut toisaalta sitten kun tas uskallan korot jalkaani vetästä, on sitäkin naisellisempi ja kauniimpi olo! :) Se vain vaatii oman aikansa...

4/28 | 

mäki oon käyttäny kesällä aika vähän korkoja, tosin siihen vaikuttaa aika paljon se, että tänhetkisessä työpaikassa ei oikein voi käyttää :D vapaapäivinä oon käyttäny välillä. talvella sit taas käy jossain vaiheessa liian hankalaksi ku lunta on liikaa :P

Hennis
5/28 | 

Tosi ihana asu, mutta katseeni kiinnittyi vielä enemmän hiuksiin! Ihanat, jatkot taitaa olla poistuneet tms? Saisko tämänhetkisestä mallista kuvaa (missä näkyis niskan puoltakin), näyttää olevan samantyylinen kuin itselläni eli takaa lyhyempi... Tarvisin vain nyt vinkkiä, että millainen sulla on toi niska, mulla sitä pitäis vähän leikata mutta silti haluaisin jotenkin kokonaisvaikutelmaa pidemmäksi... Hankalaa - tiedän! :D

Korot ja pituuskompleksi
6/28 | 

Olen 178cm pitkä eli saman pituinen kuin sinä ja ajoittain menee pitkiä aikoja etten viitsi vetäistä yli 9cm korkoja ollenkaan jalkaan. Tulee niin kamalat pituuskompleksit päälle että huhuhuh..:D Kaikki tuntuu korkeat korot jalassa niin matalalta ja muut tyypit pieniltä..o.O Välillä sitten painelen menemään helposti 10cm+ koroilla menemään :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
7/28 | 

iina: olen samaa mieltä, kerrankin leopardinilkkurit joissa oli kaikki kohdallaan :)

arco iris: totta, ajattelin loppuviikosta keskittyä yläosan asustamiseen kun sukkis / kenkäjutut on jo testattu :) tosin noiden leokorkojen kanssa ei paljon muuta härpäkettä enää voi laittaa, ettei muutu mauttomaksi :D

ranja: tietkö mitä, tässä olis tosi hyvä postausaihe... Mulla on välillä nimittäin ihan sama fiilis ja oon sua 2cm pidempi. Tosin toi korkojen hylkääminen rumatyhmäpäivinä liittyy siihen, että haluan maastoutua eli olla tapettia niin ettei kukaan kiinnitä minuun mitään huomiota... muutenhan korot nimenomaan saa oloni tuntumaan upealta eikä haittaa yhtään, että erotun joukosta pituuden vuoksi kunnolla :)

joz: minulla on se onnellinen asema, että voin olla töissä ihan vapaavalintaisissa vaatteissa ja istumatyö ei rasita jalkojakaan :) talvi on kyllä crappia noiden korkkarien osalta!

hennis: juu nypin teipit irti takaa ja jätin tuohon ohimoille pari soiroa (eli nuo pisimmät karvat) että saan juuri tuon kaivatun takaa lyhyempi mallin :) sivut ovat oikeasti yhtä pitkät kuin takaosa. Niska on ihan vaan tasapitkä, mutta sitä pitäisi vähän siistiä ja kerrostaa, pitää lykätä jollekin kaverille fiskarsit käteen :D

korot ja pituuskompleksi: oioi tekisi mieli sanoa että nauti likka pituudestasi, täähän on aivan ihanaa :D mutta tiedän kyllä erittäin hyvin että niitä kompleksipäiviäkin tulee, eikä sille mitään mahda. Itse yleensä kriisipäivinä maastoudun mustiin vaatteisiin ja mustiin ballerinoihin ja katoan massaan. Toisaalta olen pyrkinyt tietoisesti eroon näistä rumatyhmäpäivistä ja pakottanut itseni vetämään silloin punaista huulipunaa ja korkkarit ja kyllähän se päivä sieltä kirkastuu kun ei vaan anna itsensä muhjaantua kriisien pyörteissä :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Pippuri
8/28 | 

Mmmmmm...... ihanat kengät!

Ja sama täällä, ei kesällä tule korkeita korkoja käytettyä kun juhlatilaisuuksissa.

Jotenkin kun on niiiin kuuma niin jalatkin on helposti turvoksissa eikä korkoihin änkeminen tunnu mukavalta edes ajatuksen tasolla.

nannati
11/28 | 

olet kuin leopardi joka on saanut päiväksi muuttua ihmiseksi, mutta jalat jäivät muuttumatta, toisin sanoen supertyylikästä :) mutta miksi annat syksyn iskeä jo pukeutumiseen? eikö kesävaatteilla jakseta aina syyskuuhun asti ? :)

Anna
12/28 | 

Minkä merkin tukkaa sulla on ku näyttää pysyvän hyvän näkösenä? Rapunzelia on kovasti haukuttu, oon miettiny oisko Hairiumin fleda parempilaatusta.

Mau
13/28 | 

Todellakaan kesällä ei tule käytettyä korkoja samalla tavalla! En oikein tiedä mitään kamalampaa kun kauniit ja ehkä tyyriitkin kengät, ja niihin sitten yrittää tunkea nihkeää ja turvonnutta jalkaa, yh..

Mm. juuri tästä syystä olen aina syksystä innoissani, korkojen käyttö on ihanaa! Toivottavasti kestää tänä vuonna pitkään, viime vuonna talvi &lumi tuli niin aikaisin että se vähän pilas koko homman :(

Itsekin myös lukisin mielelläni tästä Ranjan esille tuomasta aiheesta, sama ongelma välillä itsellä (vaikka olenkin vain ~174cm) ja on aina välillä lukea muiden "tsemppausta" aiheesta :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
14/28 | 

emilia: mangon ihan jotkut peruspillileggarit, joissa takataskut :)

nannati: haha kiitos :D koska rrrrrrakastan syksyä, mun puolesta vois olla syksy ympäri vuoden! Myös syyspukeutuminen on kaikkein parasta, siksi aloitan ajoissa :D

anna: ehdottomasti parasta tukkaa on juuri Hairiumilla, kiiltävää ja pysyy hyvänä kerrasta toiseen. Myös Dreamhair.fi on jees.

mau: olen ykkös- ja kakkoskappaleistasi kanssasi täysin samaa mieltä. Aion kirjoittaa ranjan antamasta aiheesta, laitoin jo kyselyä samasta aiheesta ihmisille Vaatehuoneen Facebookryhmään ja vastauksia postauksen tueksi on tullut hyvin :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

15/28 | 

Ihanasti toimii yhdessä toi sininen farkku ja nilkkureiden leo-kuosi, tykkään! Ja mulla on samanlainen korkkareiden kausivaihtelu kuin sulla; kesällä ei jaksa/viitsi käyttää korkoja, mutta syksyllä käytän sitten senkin edestä :D En muuten odottaisi syksyä, mutta se on musta pukeutumisen kannalta inspiroivinta aikaa.

eea
17/28 | 

Ihana asu!

Pakko kommentoida, että mua ottaa päähän kun pitkät ihmiset aina valittavat, että eivät voi käyttää korkoja kun silloin erottuvat vaan entistä enemmän. Sehän on ihan itsestä kiinni, miten kokee erottuvansa. Itse olen suht lyhyt (vähän yli 160) ja kun pistän pitkästä aikaa korot (4-6cm) jalkaan, niin helposti minäkin koen itseni sellaiseksi hujopiksi, että varmasti erottuu. Onhan se nyt iso muutos - pituudesta riippumatta. Mutta kaikkeen tottuu. Korkojen käyttö liittyy varmaan monelta osin itsevarmuuteen, mutta vaatiiko se sitä vai lisääkö se sitä, en ole ihan varma. Ehkä molempia vuoron perään.

Tuosta oikeasti korkeilla koroilla kävelemään opettelusta olisi kiva lukea joskus lisää.

Miia
19/28 | 

Voikun vastaisit tarvitsisin todella apuasi :( Suositteletko micro ring pidennyksiä? Mistä saisi tilattua parhaimmat? Onko Ebayssa mitään hyvää luotettavaa myyjää? Osaistko antaa mulle jonkun nimen kun ole selaillut jo pari päivää mutta on niin vaikea tietää mikä on hyvä :) 50cm haluaisin ja mulla on sellaset tuhkan väriset blondit! En oo vuoteen käyny parturissa ja tukka alkaa olemaan melko tasapaksu. Pitäisköhän leikata kerroksia että näyttäis luonnollisemmalta? Mulla on melko pakust hiukset mutta sanoisin myös että melko liukkaat. Valuuko silikonisiäsiset helposti pois :) kiitos jo avusta ja jos on mitään yli määräistä mitä tulee mieleen niin kerrothan :)!

Nti Cee
21/28 | 

Eikö kukaan käytä kesällä korkeita sandaaleja? Minusta kesässä on ihanaa juurikin se, että voi vetää jotkut kivat sandaalit jalkaan (korkeat tai ei) ja piristää ilmettä kynsilakalla. :)

tym
23/28 | 

Mun korkkarit kaivautuu keväällä esiin ja huimilla koroilla sipsutellaan kevät, kesä ja alkusyksy. Sitten alkaa korot madaltua talvea kohti, jolloin enää korko on jotain 5 sentin luokkaa sellaisina päivinä kun ei tarvitse kipittää töihin pääkallokelillä.

24/28 | 

Mun korkojen käyttö on vähintäänkin epäloogista. Kesällä kun jalat turvottaa helteillä niin useimmat mun korkkarit ei varmaankaan edes menisi mukavasti jalkaan, mutta syksyllä niitä innostun käyttämään.

Mutta se varsinainen outous on, että eniten tykkään käyttää korkoa talvella. Kunnon korkeat nilkkurit on ihania! Tietenkään ei haittaisi jos Suomen talvi olisi vähemmän liukas...

Mirime
25/28 | 

Joo ei korkkareita kesällä! Kesä kuumalla näyttää lähes poikkeuksetta kamalalta, jos näkee jonkun kärsivän ilmeen hiestä lipsuvissa korkkareissa, kun meikit sulaa naamalle.. :D Toki matalat korkkarit menee, itekin käytän jotain alle 10 sentin korkoja kesällä, mutta platot jne ei kuulu kesään. Ainakaan minun kesääni :)

Itse olen 162 senttiä pitkä ja lähes kaikki kaverini ovat minua lyhyempiä (!) ja korkkareissa tuntuu, varsinkin baarireissulla, olo aivan norsulta, kun en ole mikään langanlaihakaan. Mutta silloin otankin useimmiten sen asenteen, että minä ja mun korkkarit hallitaan sitä lattiaa. Mieli nousee aina, jos ite päästelee 15 sentin koroilla menemään kuin paljain jaloin ja kaverit kärvistelee 5 sentin koroissa perässä ;) Välillä pitää ajatella näinkin ilkeästi....

26/28 | 

Kuljen talvenkin läpi korollisissa saappaissa, mutta lumien lähdettyä korot tuplaantuu ja pitää kävellä uudet kovettumat jalkapohjiin niihin kohtiin, joihin rakkulat tulee ensimmäisenä. Mutta on se sen arvoista :)

Makian näköset popot nuo, asun valopilkku!

SiiriSofia87
27/28 | 

Helpottavaa kuulla että paatuneimmankin korkkarinkäyttäjän on vaikea totutella korkoihin tauon jälkeen, ehkä tässä on sitten toivoa itse kullakin :P

Olivia&Oscarin mekot tuli tänään ja jopa mahtui päälle, en ollut ikinä ennen voittanut mitään mistään arvonnasta, vau ja kiitos! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla