Tänään olin Möykkäel Jaksonen punaisessa kultanappisessa kirppisjakussa ja mustassa huopahatussa. Fiksu olisi ehkä katsonut peiliin ennen kuvien ottamista, eikä juossut vauhdilla parvekkeelle ja vasta sen jälkeen hississä todennut että hattu on päin.. oh well.

Punainen ja musta on väriyhdistelmä jota rakastan. Luulenkin, että punamustana on tullut kuljetua prosentuaalisesti viimeisen 20 vuoden aikana eniten (säästäkää ne pinkkivitsinne :,D)  Punainen oli ihanaa lapsenakin, sen vähän mitä sain vaikuttaa vaatteisiini. Punamusta ruusumekko oli the best 6-vuotiaan Niinan mielestä.


j1

j1


j2

j2


j3

j3

Minna Parikan rusettikengät ovat Oi Mutsin vanhat ja minä niiden oi niin onnellinen toisen käden omistaja.


j4

j4


j5

j5

Olisi tarkoitus vähän harventaa tuota mekkovarastoa ja laittaa vaatetta huutonettiin, mutta mistä inspiraatio kuvaamiseen ja näpyttelyyn, yhh. Lisäksi itken taas verta, kun joudun käymään sisäisiä kamppailuja luopumisen tuskissa, olen tunnekiintynyt vaatteisiini vaikka en käyttäisikään niitä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (11)

2/11 | 

Vähä tälläne offtopic mutta monet Minna Parikan kengät sulla on? :D Eipä sillä, niitä ei voi olla liikaa, ne on ihan mielettömän ihania...

rekkis
3/11 | 

Ahh, ihana asu! Sama ongelma mulla, kuvaileminen ja se kaikki vaivannäkö vaatii erityisen kauppaamis-inspiksen (tai karmean rahapulan ;) ) !! Mutta ilmottelepas jos laitat mekkoja myyntiin, olen ekojen joukossa huutamassa!

4/11 | 

Punainen kera mustan on kyllä myös mun ehdoton lemppariyhdistelmä. Itse asiassa nytkin on päällä näitä kahta väriä, melkoisen mustavoittoisena tosin. :)

Kerttu
5/11 | 

Olipas hauska blogi tuo Oi Mutsi:) Pitää varmaan alkaa seurata - en ookkaan ikinä lukenut mitään vauva/lapsiblogia, vaikka vauvailu on tuttua hommaa näin kahden lapsen äidille. Ja ihanat värit tosiaan sinun päivän asussa. Ja kengät:)

Agatha
7/11 | 

Luin joskus jostain lehdestä erään naisen kommentin, että hänestä punainen ja musta on suunnilleen kamalin mahdollinen väriyhdistelmä. En tajunnut tuota kommenttia ollenkaan ja huomaan että täällä on monta muutakin jotka rakastavat tuota väriparia :-)

Maaria
9/11 | 

Minua ja minun hyvää ystävääni kutsutaan usein pumu-tyypeiksi. Musta & punainen rocks!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011