Olin eilen äitin kanssa kaupungilla ja samalla vietin viimeistä mekkohaastepäivää. Luulin, että ulkona olisi ollut viileämpi ja uskalsin laittaa pörröliivin Minnetonkan inkkarisaappaiden pariksi. No, ei ollut kylmä.

k2
k2
k3
k3
k1
k1

Huomenta Helsinki, matka tänne eilen ei ollut helppo ja mukava, mutta sama se, koska tänään Kanyeeeeeee jeeee! Flow on ainoa festari minne ei tarvitse miettiä vaatteita kaikenmaailman hurrikaanien varalta, vaan voi sujahtaa kätevästi Reetalle yöksi Vallilaan, kuiviin sisätiloihin :D

Kommentit (9)

jennnnnnnni

Hei!

Missä päin Tamperetta asut? Ja mikä sen iiiiihanan luistinradan nimi on, missä olit viime talvena?

: DD

Emppu

Ajattelin kysyä kun huomasin vanhemmassa blogissasi postauksen micro ring pidennyksistä niin tiedätkö luotettavaa myyjää e-baysta?

tannttu

Pakko kysya, kun en yhtaan muista, etta mista tuo ihana laukkusi on ostettu? : )

Pakko kysyä noista Minnetonkan kengistä: miten nuo koot pitävät kutiaan? Olen itse kaavaillut mokkasiineja ja mietin uskallanko hommata 39:t niinkuin normaalisti tekisin.

noora

Tää mekkohaaste oli vähän pettymys... tylsiä valintoja :( ja juu on tämmönen tyhmä jäkättäjä mut tykkään sun tyylistä ihan himona niin jotenki tää haaste jäi vähän valjuksi.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011