Hmm nyt on nähtävissä selvästi pienimuotoinen kausivillitys näihin fiftarihenkisiin mekkoihin missä on kunnon helmat. Tosin tämä Hellbunnyn mekko taitaa olla enemmän 40-luvun henkeä, mutta sinne päin joka tapauksessa. Tällä asulla viiletin lauantaina Tampereelle roller derbyä katsomaan, Sur5al-turnauksessa pelasi paljon kavereita ja oma mieskin tottakai. Sakua ei saa nykyään alas luistimilta ollenkaan, se lähtee vaunulenkillekin luistimet jalassa. Siis niin että minä lykkään kärryjä ja mies kikkailee rullilla.

Näköjään hyödynnän myös Parikoita tällä hetkellä aika tehokkaasti ja miksipäs ei, onhan kyseessä lempparini. Nämä mustan kaunottaret ovat Wilmat. Vai hetkinen, oliko tämä korkeampi malli Wilma vai ainoastaan se matalampi! Dementia, seuralaiseni joka päivä. Olen mm. miettinyt miten pirussa demokratia nyt kirjoitettiinkaan, ja miten strategia lausutaan. Aivoni ovat nykyään ihan vaahtokarkkia näiden aamuviiden herätysten vuoksi joten älkää ihmetelkö jos kirjoittelen mitä sattuu :D

 

Kommentit (6)

1/6 | 

Pakko nyt kyllä ihan tällein ohimennen mainita, että sinusta mallia ottaen täällä hujoppi on uskaltanut alkaa käyttää korkokenkiä! Säälitti niin kovin kun kaapissa oli useita kauniita pareja korkoja joita ei tullut käytettyä oikein missään :( Keräsin siis blogia lukien rohkeutta ja nyt korot alkavat hitaasti mutta varmasti muuttua osaksi arkeakin :)

Vastainnostunut fiftari-intoilija
3/6 | 

Päivän asusi on ihana! Väri ja malli ovat todella kauniit :)

Muistaakseni olet kertonut joskus ompelevasi itsekin vaatteita. Teetkö niitä vielä, ja olisiko sinulla vinkkejä kivojen fiftarityyppisten mekkojen ja hameiden tekoon vähän kokemattomammalle ompelijalle?

dee
4/6 | 

Otsikosta päätellen olet törmännyt facebookin kerro viikostasi aloittaen sanat samalla alkukirjaimella haasteeseen :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012