Jokaisella naisella pitäisi olla yksi reuhumekko, jolla luuhata festarit ja muut rennot retket. Jos siis mekkoja ylipäätään käyttää. Korjataan, jokaisella mekkonaisella tulisi olla yksi reuhumekko. Tukkijätkäruutu on tavallaan yksi vaateklassikko omassa sarjassaan, ja se toimii hyvin myös vähän pidempänä mallina. Tämä lähes 10 vuotta vanha ruutumekkoni on JC:stä parilla eurolla ostettu ja se on palvellut vuodesta toiseen saamatta nypyn nyppyä toistuvista pesuista huolimatta. Todella hyvälaatuinen vaate vaikka edullinen olikin.Nyt piti oikein tosissaan miettiä, että mistäs nämä kuvat oikein ovat, mutta muistelisin ensimmäisten olevan Tallinnasta ja toisten Ruisrockista. Ei ole tullut käytyä muutamaan vuoteen festareilla, sattuneesta syystä ;) en tosin voi väittää, että tällä hetkellä olisi varsinaisesti ikävä sitä pingviinimarssia Ruisrockin tapahtuma-alueelle ja toiseen suuntaan. Jokainen sieltä aamuyöllä takaisin bussipysäkeille kävellyt takuulla tietää mitä tarkoitan pingviinimarssilla.

Livemusiikkia taas on ikävä, pitäisi ehdottomasti yrittää käydä enemmän keikoilla. Tarvisin vuorokauteen aika paljon lisää tunteja, että ehtisin tehdä kaikkea mitä aina kovasti suunnittelen. Alkaa tässä pikkuhiljaa aueta termi ruuhkavuodet :D

Kommentit (3)

Rosinantte
1/3 | 

Mistä tietää, että on seurannut blogia iäisyydet ja tuntee bloggaajan melkein liian hyvin? - Siitä, että ensimmäiset kuvat nähdessään muistaa saman tien niiden olevan Tallinnassa otettuja ennen kuin lukee sen tekstistä (ja muistaakseni vielä joltain päiväreissulta, kun menitte hakemaan halpoja juomia joihinkin juhliin?). Suorastaan pelottavaa :D

Cerp
2/3 | 

Mä niin rakastan punaruutukuosia! Tahtoo ton tyylisen mekon kans. Killstarilla on aika lupaavanlainen, mutta vietävän kallis.

3/3 | 

Reuhumekko(ja) tosiaan on oltava :) En ole raaskinut luopua omistani, vaikka useammat festarit on koluttu samoissa koltuissa ja sen ovat näköisiäkin.

Tulipa palava palu päästä edes jonnekin kivalle livekeikalle!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010