Minulla on tsiljoona Olivia Rougen mekkoa, mutta yksi on niistä ylitse muiden. Se on tämä valkoinen kellohelmamekko, jossa on punaisia pieniä sydämiä. Olen käyttänyt tätä vaatetta niin paljon, että sen kangas on jo parista kohtaa alkanut ohentua. Samaan tyyliin kuin lakanat ohenevat niiltä kohdin, missä pääsääntöisesti nukkuu. Koska kangas on vahvaa puuvilla, tämä todella tarkoittaa aika kovan luokan käyttöastetta.Nämä kuvat ovat Porvoosta. Tämä oli ensimmäinen kertani Porvoossa, kävimme viettämässä hääpäivää Haikon Kartanossa ja siitä oli lyhyt matka tehdä päiväreissua. Toivottavasti en nyt höpise ihan omiani, mutta muistaisin että kuvat ovat siltä keikalta. Asiaa tukee se seikka, että olin liikeenteessä ballerinoilla joissa oli niin ohut pohja, että mukulakivikaduilla käveleminen sattui jalkoihin aivan uskomattoman paljon :D otin opikseni, ei enää Porvooseen littanoilla ballerinoilla. Tosin tein saman mokan viime kesänä Raumalla, auts.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010