Tähän väliin yksi itse ompelemani mekko taasen. Tämä paljettimekko on yksi suosikeistani, se on niin upean värinen. Taidan sanoa tätä näköjään aika monesta mekostani; lempimekkoni, suosikkini... :D No, kai sekin on sallittua että pitää useimmista vaatteistaan aika paljon.Paljettimekon kangas on Eurokankaasta, eikä se ollut muistaakseni edes kovin kallis. Vapaalla kädellä leikattu paljettimekko on todella helppo toteuttaa, ei tarvitse kuin ommella saumat ja se siitä. Ei ole pakko huolitella helmaa, kaulusta tai hihansuita, sillä paljetit toimivat huolitteluna itsestään. Tosin noin muutenhan paljettikankaan ompelu kotikoneella on aika kurjaa puuhaa, sillä ainakaan oma rouskuni ei meinaa millään hyväksyä kovia paljetteja neulan alle. Muistaakseni neula katkesi kaksi kertaa tämän mekon aikana, mutta oli se sen arvoistakin.

Ps. saanko kysyä, että miten tämä aika menee näin nopeaan, nyt ollaan jo puolivälissä kalenteria ja joulu on ihan justiinsa ovella! Luulin, että tänä vuonna olen valmisteluissa ajoissa, mutta luulin väärin. Kiirepaniikki on joka joulun vakiohomma :D

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010