Takavuosien mekkojen sijaan valitsin tälle päivälle ihan uuden mekon, nämä kuvat ovat eiliseltä. Yönsininen H&M:n kaftaanimainen pitkä mekko on mielestäni täydellisen 70-luku meets Tuhannen ja yhden yön tarinat, mutta mieheni mukaan se on Pieni talo preerialla. Saku kysyi yläkerrasta alakertaan purjehtiessani, että mihis jätit lampaasi. Thanks man :D
Meillä oli eilen vanhan työporukan pikkujouluiltamat täällä meillä, siksi astetta juhlavampi pukeutuminen. Meitä osui yli 10 vuotta sitten kourallinen nuoria naisia samaan työpaikkaan, ja se oli ystävyyttä heti alusta lähtien. Me olimme kaikki samassa elämäntilanteessa, joten sielunsiskoutta oli helppo tuntea. Tämän blogin lukijoille saattaa olla tuttu esimerkiksi ystäväni Neulontahirmu-Maija, hänkin on osa tätä porukkaa. Joskus käy mieletön tuuri, ja elämään tulee kerralla monta uutta ystävää.

Kommentit (3)

n
2/3 | 

Ihan yrittämällä yritin saada tuosta jotain Pieni talo Preerialla -viboja, en onnistunut. 70-luku löytyy heti ja herättää onnen tunteita tuon vuosikymmenen lapsessa.

magic-
3/3 | 

Onpa aivan ihana mekko, varsinkin kun itselläni sattuu olemaan erityinen ihastus vinoneliöihin/salmiakkikuvioon tai miksi noita nyt kutsuisi. Hahah, olipas mukava kommentti mieheltä :p

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011