Iiks 10 yötä jouluun! Sen kunniaksi punainen mekko tähän väliin. Tämä Sonia By Sonia Rykielin mekko on sellainen mitä vahtasin sormet näppiksellä nettikaupoissa, että koska se tulee aleen. Ja samaan aikaan pidin sormia ristissä, että kokoja on vielä jäljellä. Odotus palkittiin lopulta ja maaginen punainen hintalappu ilmestyi mekon kylkeen. Kannatti olla kärsivällinen.
Tämä joulukalenterin kirjoittaminen on ollut kiva juttu itseni kannalta, sillä selatessani vanhoja valokuvakansioita olen innostunut uudestaan jo unohdetuista vaatteistani. Tämä mekko ei todellakaan ole unohdettu, mutta aika paljon sellaisiakin vaatteita löytyy, jotka olen jo mielessäni hyvästellyt kirppikselle kunnes olen tullut kalenterin myötä toisiin ajatuksiin. Oikeasti olisi syytä käydä vaatekaapit läpi ihan ajatuksen kanssa ja viedä kaikki ylimääräinen kirpulle, mutta se urakka tuntuu vaan niin suurelta, että en ole vielä saanut aikaiseksi aloittaa. Palkataan mekkojärjestelijä :D

Kommentit (3)

mymmeli
2/3 | 

Ai että tullu järkyttävä mekkokuume tätä joulukalenteria lukiessa! Tekisikin mieli kaivaa mekkoja kaapin pohjalta enemmän käyttöön, mutta nykyisin farkkutytöksi jumiutunutta hieman vaivaa mitä näillä ankean kylmillä keleillä pukea mekkojen kanssa.. Olisiko mitään vinkkiä mitä yleensä käytät talvella mekkojen kanssa?:) Tämä mukavuudenhaluinen vilukissa kun ei nylonsukkiksissa näillä keleillä enää viihdy :D ps. Paras joulukalenteri siis! Nämä "materiattomat" kalenterit on niin paljon parempia ja tämä on sellainen jonka tosissaan haluaakin joka päivä vilkaista:)

Rose
3/3 | 

Miten tähän mekkojärjestelijän paikkaan voi hakea? Hakisin nimittäin ehdottomasti ja palkkatoiveena olisi vain ja ainoastaan se, että voisin olla hyvinkin suuressa roolissa sen suhteen, mitkä mekot päätyvät kirpputorille ja mitkä mekot (ainakin 85%) päätyisivät omaan vaatekaappiini :) Kyllähän sekin helpottaisi urakkaasi, negqtiivinen asia olisi vaan se, että syyllistyisin luultavasti penkomaan niitäkin mekkoja, jotka nimenomaan EIVÄT ole menossa eteenpäin myyntiin haha :)

Oon tykännyt tosi paljon tästä mekkojoulukalenterista! Joka päivä tulee kurkattua ja esimerkiksi tätä mekkoa en oikein edes muista nähneeni, vaikka olenkin tosi monta vuotta blogiasi lukenut? Joten meille lukijoillekin tää on erittäin hyvää muistin virkistystä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011