The Nelliinan vaatehuone -mekko. Jos minun pitäisi nimetä yksi ainoa mekko, joka on kuvannut tätä blogia parhaiten, se olisi tämä Tampellan vintagekankaasta itse ommeltu sydänmekko. Tämä on minun blogimekkoni. Alla oleva kuva päätyi jopa osaksi kaupunkitaidetta, kun taiteilija otti siitä inspistä seinämaalaukseen.


Tämä mekko on minulle äärettömän tärkeä. Se ei ole kallis, glamour tai mitään sen suuntaista, mutta sillä on tunnearvoa. Se on merkitsee minulle yhtä ajanjaksoa elämässä, eli tätä blogia. Vuoden vaihteessa Nelliinan vaatehuone tässä muodossa jää historiaan, mutta minulla on aina sydänmekkoni. Kodin Kuvalehdessä koittaa pian uusi aika, kauhean jännää, haikeaa ja mahtavaa samaan aikaan!

Kommentit (3)

Kristuliini
3/3 | 

Tuo kangas on jotain niin ihanaa <3 Ehdottomasti yksi omia lempparikankaita.

Hyvää joulun odotusta! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010