17. päivän aiheena perusmekko. Periaatteessa karsastan ajatusta kaikille sopivista perusvaatteista, mutta musta mekko taitaa olla niin yleispätevä vaatekappale, että sen joudun minäkin allekirjoittamaan. Musta mekko kulkee usein nimellä pikkumusta, mutta kannattaa ihan rohkeasti valita sellainen musta joka pukee omaa vartalotyyppiä.

Minä toisaalta haluaisin myös perinteisen mustan kotelomekon, joka olisi helposti asustettavissa mihin vain tilaisuuteen, mutta en ole löytänyt hyvin istuvaa mallia. Pääsääntöisesti kauppojen mallit on mitoitettu minua 15 senttiä lyhyemmille, ainakin päätellen mekkojen vyötärön leikkauksista jotka osuvat minulla suunnilleen empirelinjoille. Väärin istuva kotelomekko oiva tapa näyttää raskaana olevalta, jos haluaa esimerkiksi istumapaikan ruuhkabussissa :D
Tämä musta on Jumperfabrikenin (saatu blogin kautta) ja pari vuotta sitten äitienpäivänä puin sen vahvasti vintagehenkeen. Tuo musta paljettibaskeri on vintagelöytö Texasista. Voisin käyttää sitä vaikka joka päivä, jos sen pinnitys (pinneillä kiinnitys) olisi vähän nopeampi projekti. Nukun mieluummin 10 minuuttia pidempään :D

Kommentit (2)

NOPPA
1/2 | 

Makea setti, varsinkin paljettibaskeri! Ostin ekan paljettivaatteeni joku aika sitten. Mustan paljettitopin, joka käy melkein minkä kanssa vain ;)

Ani
2/2 | 

Yllättävää kyllä, paras ja istuvin pikkumustavalikoima löytyy Primarkilta. Toki vaihtelee sesongin mukaan, mutta minä jolle ei sovi minkäänsortin mekot ikinä, olen löytänyt sieltä useammankin oikeasti istuvan pikkumustan. Laadusta jokainen voi olla mitä mieltä haluaa, tässä tapauksessa se on minusta ihan hyvä, hinta ei ainakaan hirvitä, ja sen verran harvakseltaan tulee tarvetta että en itse ainakaan sitä polyesteriä jaksa kammoksua. Jos ihmismassat ei hirvitä ja jonotuskärsivällisyyttä löytyy niin lomalla suunta Primarkkiin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010