Joulukuun toisen päivän mekko on mustavalkoraidallinen vintagekankaasta ommeltu kellohelma, joka on itseasiassa täsmälleen saman muotoinen kuin edellinen unikkomekko. Tämä mekkoni on jäänyt mieleeni kahdesta syystä. Ensinnäkin sain sähköpostiini kuvien julkaisemisen jälkeen piirroksen, jossa olin pelikorttina. Aivan mahtavan hauska yllätys!Toinen tarina liittyy ystävyyteen. Tuo ensimmäinen kuva on otettu matkalla tulevan sydänystäväni Monan eli Olivia Rougen tupareihin. Me olimme varovasti tutustuneet jo muutamien kuukausien ajan mekkohommien merkeissä, mutta kun Mona lähetti minulle ja miehelleni kutsun tulla tupareihin, meillä klikkasi lopullisesti. Ollaan Monan kanssa puhuttu tästä ratkaisevasta hetkestä monta kertaa jälkikäteen, hän oli miettinyt pitkään uskaltaako laittaa minulle kutsua vai ei, etten pidä häntä outona ja minä taas mietin tahollani, että uskallanko mennä tupareihin missä en oikeastaan tunne ketään. Loppu onkin sitten historiaa, ja hyvä esimerkki siitä, että uskallus kannattaa.

Hiekkalaatikolla ystävän voi saada minuutissa, jakamalla lapionsa toisen räkänokan kanssa. Aikuisena ystävyys kehittyy hitaammin ja vaatii rohkeutta. Ei todellakaan ole helppoa pyytää uutta tuttavuutta "treffeille", ystävämielessä siis. Väitän, että potentiaalisen seurustelukumppaninkin treffikutsu on helpompi tehdä kuin aikuisten naisten väliset ystävyyskutsut.

Kommentit (5)

L
1/5 | 

Ihanaa ihanaa! Mekko on täydellinen ja tarina ihana. Tykkään kovasti mekkokalenterista vaikken itse mekkotyttö olekaan. :)

atomi
4/5 | 

Siis NIIN hurmaava mekko ! Miten en muista blogista tuota ihanuutta. Tarina ja piirros vielä lisäävät asun lumoa. Ja olet kaunis kuten aina:-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011