Kolmannen päivän mekkoluukusta löytyy mintunvärinen vanha H&M:n mekko. Tämä mekko on sellainen, että aina kun puen sen ylleni, joku kommentoi siitä livenä jotain mukavaa. Kuitenkin itselläni on tässä mekossa aina, ihan poikkeuksetta, kauhea möhköfanttiolo. Tiedätte varmaan miten harvoin suomalaiset kommentoivat toisilleen mitään kivaa vaatteista, joten siksi olen vähän ihmeissäni tämän mekon kanssa. Toisaalta miehenikin kehuu aina nimenomaan juuri sellaisia vaatteita, jotka eivät ole omasta mielestäni mitenkään erityisen hienoja. Se on välillä hauska huomata miten eri linjoilla muut ovat oman fiiliksen kanssa.Periaatteessa mekossa on kaikki kohdallaan, lempivärini minttu ja kellohelmat. Mutta silti joku on pielessä, omassa fiiliksessä. Olen kuitenkin päättänyt löytää sovun tämän vaatekappaleen kanssa, sillä jos myisin sen eteenpäin, tulisi kuitenkin ikävä :D Ristiriitainen mekko. Niille jotka miettivät että ei hyvää päivää voiko vaatteistakin vetää tuollaista analyysia, niin tiedoksi että kyllä voi. Korkkareista ja vaatteista voi.

Kommentit (14)

NH
1/14 | 

Samaa piti ehdottaa! Itsellä ainakin näin vähän rintavana on nimenomaan möhköfanttiolo jos kaula-aukko on kovin pieni ja pyöreä sekä hihat napakat.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Nyt ollaan sikäli asian ytimessä että en tykkää yhtään tiukoista T-paitahihoista, vaan hihanmitta on joko hihaton tai 3/4 hiha, nämä on ne kaksi missä viihdyn parhaiten :) kaula-aukko ei sinänsä ole ongelma minulle, vaikka toki mielummin suosin venepääntietä jos mahdollista koska itsekään en halua korostaa rintavuutta yhtään enempää kuin on pakko.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Lissu
4/14 | 

Kuva ei ehkä anna oikeutta mekolle :/ Vähän vaikea nähdä vaalealla ja kirkkaalla taustalla millainen se on. Tai sitten se möhköfanttiolo on vaikuttanut tässä ettet halua että kunnolla nähdään :)

Vippe
5/14 | 

Mä arvaan, miksi sulle tulee "möhköfanttiolo" tuossa mekossa. Se johtuu tuosta mekon yläosasta: jos kaula-aukko olisi isompi ja näkyisi enemmän ihoa, se keventäisi heti. Myös kapeiden hihojen pituus on sellainen, että loppuu hauiksen leveimpään kohtaan.

Clementine
6/14 | 

Hei! Ihan off topic kysymys. Mistä olet ostanut Marc by marc jacobs natasha Q laukkusi? :)

9/14 | 

No todellakin voi analysoida. Ihan kevyesti. Laitoin juuri yhdet Parikat huutonettiin kun olin sitä ennen useamman kuukauden ajan pohdiskellut mahdollisen ikävän määrää suhteessa siihen tosiasiaan etten ollut käyttänyt niitä yli vuoteen, koska eivät vaan istu meikäläisen jalkaan. Niisk.

10/14 | 

Kivaa, mekkokalenteri!

Mutta tulin kertomaan, että aloin lukea eilen Audrey Niffeneggerin fantasiakirjaa nimeltä Hänen varjonsa tarina, ja siinähän suhahtikin sitten heti sata ensimmäistä sivua sukkelasti, ja ajattelin suositella sitä, koska se sijoittuu ilmeisesti suurilta osin Highgaten hautausmaalle! Ihmettelin lukiessa että miksi kuulostaa niin tutulta kunnes tajusin, että olin juuri lukenut siitä blogistasi :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011