Itsenäisyyspäivä. Sen kunniaksi yksi vanhempi juhlamekko. Tämä on Tiia Vanhatapion Seppälälle suunnittelema mekko, se on yksi naisellisimmista vaatteista mitä minulla on. Sen leikkaukset tuovat itseasiassa tietyllä tapaa mieleen vanhan TV-sarja Dynastian naistenvaatteet. Dynastiassa naisilla oli aina puhvihihoja ja veistoksellisia 80-luvun jakkupukuja. Jollekin tulee ehkä ensimmäisenä Dynastiasta mieleen mauttomuuden huippu, mutta minä olin lapsena ihastuksesta mykkänä Krystlen kimallusvaatteiden ja Alexisin power woman -vaatekaapin edessä. Minua kiinnosti jo silloin puvustus huomattavasti paljon enemmän kuin itse sarja :D

Jos oikein muistan, nämä kuvat on otettu meidän hääpäivänämme ennen juhlaillallista.
Jos joku on niin nuori ettei muista Dynastiaa, laita googlen kuvahakuun hakusanaksi Dynasty. Siinä teille nykyajan TV-sarjoille puvustamisen mallia, ei puuttunut rohkeutta ainakaan :D

Kommentit (1)

Marjan
1/1 | 

Mekko istuu erittäin kauniisti sinulle, malli sekä väri. Ja kyllä nyt kun kirjoitit, niin itsellekin tulee Dynastian asut mieleen. Upea ilmestys!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011