Seitsemännen päivän mekoksi valitsin jotain kunnon väriä. Kirkkaanpinkki Katri Niskasen puhvihihainen tunika on yksi harvoja pinkkejä vaatteitani. Olisiko tämä se kuuluisa poikkeus joka vahvistaa säännön, sillä minä en pahemmin pinkkiä käytä. Voisin käyttää esimerkiksi kirkkaanpinkkiä 60-luvun villakangastakkia, jos sellaisen jostain löytäisin. Pinkin sävyllä on merkitystä, 90% vaaleanpunaisista ei ole minun juttuni.
Nämä kuvat ovat Helsinki Burlesquesta Gloriasta vuosien takaa. Tapahtuma oli ruuhkainen mutta ikimuistoinen, meillä oli todella hauska ilta. Pitäisi käydä enemmän burleskitapahtumissa, sillä vaikka pukisi ylleen mitä, paikalla on aina sata näyttävämpää pukeutujaa. Se on yllättävän vapauttava tunne, kun ketään ei niin sanotusti kiinnosta mitä muilla ihmisillä on yllä. Tai kiinnostaa korkeintaan positiivisessa mielessä. Vaikka olen mielestäni aika vapautunut toteuttamaan itseäni vaatteiden suhteen, huomaan kuitenkin välillä pohtivani että voiko tämän ikäinen, uskaltaisinko, emmää ny viitti tai liian näyttävä hattu/kengät. Näistä ajatuksista pääsee todella helposti eroon burleskiporukan keskellä :D

Kommentit (1)

1/1 | 

P.S. Nyt kun luin loppuun Hänen varjonsa tarinan niin pakko oli vielä tulla mainitsemaan, että kirjan ratkaisevat, suuret juonenkäänteet ovat aika (fantasiakirjassakin) epäloogisia ja perustelemattomia, ja kirjasta jäi siksi vähän ärsyynytnyt olo... Mutta ehkä se on lukemisen arvoinen kummitus- ja hautausmaajuttujen vuoksi.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010