Ei ole mekkokalenteria ilman polkadot kuosista Vivien of Hollowayn mekkoani. Nämä eivät ole perinaisellisen itsekriittisyyden nimissä ihan lempikuviani, sillä Annin syntymästä oli kulunut tässä vaiheessa vasta 2 kuukautta ja univelkani oli silmäpussieni kokoinen :D mutta päivä oli tärkeä ja mekko ihana, sillä tässä juhlittiin tyttäremme nimiäisiä.

q7syys14Anni sai etunimensä Sakun mummolta. Olen onnekas, sillä tuohon pieneen mutta vahvaan ystävälliseen naiseen minäkin ehdin vielä tutustua seurustelumme alussa. Halusimme, että tyttö saa nimensä mukana repullisen suvun tarinoita Lapista. Annin juuret ovat myös pohjoisessa, vaikka täällä etelässä asustellaankin.

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010