Olen etsinyt koko alkukuun ajan näitä kyseisiä kuvia ja nyt vihdoin löytyi. Halusin ehdottomasti sisällyttää tähän kalenteriin muutaman itse tehdynkin mekon ja tämä on yksi lemppareistani. Kitin värinen A-linjainen pitsimekko oli sellainen mitä etsin vuosikaupalla, mutta en löytänyt kaupoista oikeaa mallia. Kriteereinä oli pidemmät hihat ja A-linjaisuus. Kaikki pitsimekot tuntuvat olevan mallia makkarankuori tai ihan överilyhyt makkarankuori, ja ne eivät ole minun juttuni. En kavahda lyhyttä helmaa, mutta silloin helma ei saa olla tiukka tai vaihtoehtoisesti yläosan pitää olla jokin jättineule tai muu runsas hulmuke.

Kankaan löysin Eurokankaasta, ja mekon leikkaamiseen vapaalla kädellä ja kokoon kursimiseen meni noin puolisen tuntia. Olisi pitänyt heti alkuunsa ymmärtää etsiä kangasta eikä valmista lopputulosta. Nyt tuli heti sellainen olo että haluan pukea tuon mekon ylleni heti huomenna, pitää varmaan mennä virittämään silityslautaa valmiiksi.Minna Parikan Pollyt ovat pitsimekon lisäksi lemppariasioitani pukeutumishommissa. Tämä siipikenkämalli on yksinkertaisesti aivan täydellinen ja elän toivossa, että tielleni osuu tämän elämän aikana Pollyja kaikissa mahdollisissa väreissä. Että kirppistuuria itselleni tässä toivottelen :D

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011