On villakangastakkeja ja mekon mallisia villakangastakkeja. Tämä vanha Collectifin mekkotakkini on takuuvarma valinta sellaiselle talvipäivälle, kun ei tee mieli hukuttautua tavalliseen talvitakkiin. Mekon mallinen leikkaus korostaa vyötäröä, ja mahdollistaa leveimmätkin helman takin alle. Edellä mainittu on asia, mitä ei suoralinjaisen takin kanssa ole mahdollista harrastaa, tai näyttää täyteen sullotulta makkarankuorelta tyllien tiivistyessä takin sisään. 

Naisellisuutta korostamaan vielä hattaraisen vaaleanpunainen KN Collectionin tekokarvalakki (saatu blogin kautta), koska aina mielummin överit kuin vajarit. Vihreä mokkalaukku on parin vuoden takaista Balmain x H&M -mallistoa. 

Kuvissa alla on niin vaatimaton hameenhelma, että takin helman potentiaali ei ihan pääse oikeuksiinsa. Käytännössä takin alle mahtuisi kellohelma tylleineen.

Kommentit (4)

Vierailija
2/4 | 

Tälläisen takin kaavan kun sais, niin <3 Rakastan mekkotakkeja, niin kauniita ja naisellisia.

nimimerkki varattu
3/4 | 

"Mekkotakki" onkin uusi ilmaisu. Minulla on yksi niin ikään Collectifilta tilattu, mutta sitä pitäisi vähän lyhentää. Polven alapuolelle ulottuvana se on liian juhlava ja jotenkin hukun siihen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010