Kuvittelen aina tarvitsevani klassisen suoralinjaisen siistin villakangastakin, mutta minkähän kanssa oikein luulen sitä käyttäväni. Kerran kuukaudessa housujen kanssa? Todellisuus kun on pitkälti tätä kuitenkin:






Haluaisinpa nähdä miten ahtaisin nämäkin hameenhelmat siistin suoran takin alle. Olisi ainakin sitä bootya sitten. Bootysta tuli mieleen toissa viikonlopun EMA-lähetys joka pyöri telkussa taustalla kun vietettiin pikkujouluja. Tuli todettua että juontaja Nicki Minajin Anaconda-video sai meikän kaipaamaan Elvistä entistä enemmän. Nyt ilmeisesti saavutettiin se piste, että minä ja nykymusiikki (siis se joka noilla suosituimmilla radiokanavilla soi) emme sovi enää yhteen. Olen mummoutunut musiikin suhteen lopullisesti. En ihan vielä vedä kukkahattua päähän ja ala paheksumaan, sillä onhan tuo video ihan hervottoman hauska jos sen huumorilasit päässä katsoo, mutta musiikki siinä on kyllä ihan toisella sijalla. Kohta voinkin sitten alkaa mulkoilemaan nykynuorisoa vihaisesti :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (16)

Piipu
1/16 | 

Siis, ihan kauhia video. Täällä ilmoittautuu kans yks kukkahattu mummo Oulusta. Oh my good!

Inka
2/16 | 

Olen lukenut blogiasi kauan, mutten ole komentoinut ennen. Silti tykkään lukea kommentteja, koska yleensä vastailet niihin kivasti. Ihmettelin, kuten edellisen postauksen kysyjäkin, miksi et ole halunnut kommentoida Parikan turkiskenkäasiaa. Voisithan olla kohtelias, ja kirjoittaa esim.ettet halua kommentoida kyseistä asiaa, koska mielestäni kysymykset eivät olleet ilkeilevästi kirjoitettu ja sinulta pyydettiin vastausta.Ynnärrän jos et halua kommentoida tätä arkaa asiaa tai vaateteollisuuden ongelmia yleensäkään, koska niistä tulee ilkeitäkin kommentteja, mutta vaikutti todella tylyltä, kun ignoorasit nämä kysymykset, mutta vastailit taas myöhempiin kirjoituksiin.Ihmettelyni.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

pahoittelut vastauksien venymisestä ylipäänsä, kysymys oli erittäin asiallinen ja minulla on paljon sanottavaa aiheesta, mutta tällä hetkellä vastaan kommentteihin pitkälti kännykällä sangen eläväinen vauva toisella käsivarrella ja siksi tämä kommenttihomma laahaa ja pahasti, toivon että annatte vähän armoa minulle tähän väliin, tilanne paranee tästä kyllä kun tyttö vähän kasvaa. Kyse ei missään tapauksessa ole siitä että ignooraisin asian tai kommentit huvikseni. Huomautuksesi on erittäin aiheellinen, pitäisi ehkä nostaa tämä asia esiin myös postauksessa.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

T-100
4/16 | 

Ei tarttee mummoutua ollakseen pitämättä kaikenmoisesta pyllerön heiluttelusta, jota virheellisesti kutsutaan musiikiksi. En oo ikänä "nykymusiikista" tykänny, kuitenkin kolkyt vuotta sitten ihan vauvana synnyin. ;)

Hanna
5/16 | 

Katsopa Bart Bakerin parodiaversio Anacondasta, se ja muutkin parodiavideot kyseiseltä mieheltä on katsomisen arvoisia! :D

Maija
8/16 | 

Kyllä en millään jaksa ymmärtää tuota perseenhetkutustrendiä. Tulee aina sellanen olo, että voitko nyt mitenkään olla tunkematta sitä rööriäsi minun verkkokalvoille. :|

annuliini
9/16 | 

Hei, mä täytin just 24 ja oon mummoutunut. Oon ammattikoulussa, ja pyörittelen silmiä niille 16-vuotiaille jotka ei osaa käyttäytyä. Paheksun teinityttöjä keskustassa, joilla on selkeästi jäänyt puolet vaatteista kotiin. En pidä nykymusiikista (tästä tämmösestä jumppahytkytyksestä) saatika niistä musiikkivideoista.
Toisaalta, myös yksi ystäväni sanoi että pukeudunkin kuin isoäiti. Viimeksi, kun kävimme yhdessä teinijuottolassa, totesin ääneen, että "mulla on alushame, ja näillä tytöillä ei ole varmaan edes alushousuja..."
Ihanaa olla mummeli <3

Kate
10/16 | 

Ei ole todellista! Menikö jollakin herne nenään ja mielipahoittui, kun bloggari ei vastannut kommenttiin?! Taitaa olla elämässä asiat todella hyvin, kun tällaisesta tarvitsee nillittää.
Ihanaa maanantaita aivan kaikille.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011