Selkeät klassiset värit ovat välillä poikaa, etenkin sininen punainen ja valkoinen. Tummansiniset pillifarkut ja valkoinen T-paita ovat aika klassikkokamaa, mutta minun tyyliini sopien siihen piti ehdottomasti laittaa mukaan punaiset korkkarit ja punainen laukku. Sitten olo oli kotoisa ja turvallinen.
Miz Moozin remmikorkkareilla jaksaa kävellä vaikka koko päivän. Hyvä lesti, tukeva korko, siinä avaimet tuskattomiin askeliin. Joskus muinoin kärsin vaikka millaisia tuskia jos kengät olivat tarpeeksi hienot, mutta nykyään ala olla jo todella tarkka kävelytuntumasta. Jotain epämukavuuksia siedän vieläkin upeiden korkkareiden vuoksi, mutta pääsääntöisesti haluan pitää varpaani ja päkiäni ehjinä. Varpaat saavat murskautua vain luistimien ja roller derbyn vuoksi. Tällä hetkellä tuntuu nimittäin siltä kuin joku olisi väännellyt varpaani poikki, kun totuttelen uudelleen rulliksiini. Korkkarituskat ovat pientä tämän rinnalla :D

Kommentit (8)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011