Päivän teemaväriksi nousi yllättäen vihreä, vaikka se ei periaatteessa olekaan minun värini. Asusteissa toimii kyllä aina, sitä ei käy kieltäminen. Ja ripsissä. Kaupoissa sietäisi olla enemmänkin näitä erittäin värikkäitä ripsareita, sitä ei kesällä muuta meikkiä edes kaipaa kun (turkoosin)vihreä ripsari yksistään tuo jo vähän väriä kalpeisiin kasvoihin. Tämä helteetön kesä on muuten aiheuttanut sen, että muutkaan tyypit eivät ole kovin ruskettuneita joten kerrankin sulaudun sujuvasti joukkoon :DRipsarini on merkiltään Stargazer, ei mitään tietoa mistä sitä voi ostaa. Tämä yksilö on kampaamotukusta missä poikkesin anoppini seurana Oulussa.

Vihreä on myös paikalliselta kirppikseltä löytämäni salkkumallinen käsilaukku. Huimalla 4 eurolla lunastin sen itselleni ja menetin samantien Annille. Tyttö kantaa laukkua ihan innoissaan mukanaan.
Tässä on myös se vaara että vihreää lempivärinään pitävä siskoni korjaa tämän matkaansa, jollen ole tarkkana. Perheen naiset vaanivat laukkujani :DHauskat kesäsukat ovat Monkista. Tuo vaalea osuus on läpinäkyvää, en tiedä saako kuvasta selkoa. Sitä oli ihan mahdotonta saada kuvaan näkymään oikein. Etenkin kun yksi puuhkahäntä puski koko ajan kameraa ja änkesi takapuoltaan kuviin. Kissat.

Kommentit (6)

Marjukka
1/6 | 

Varo vaan, siitä se alkaa. Tyttärillä on paha tapa omia äitiensä kamoja. Juuri tänään minun tyttäreni "lainasi" huoviani.

Cerp
6/6 | 

Stargazer-merkkiä voi bongata monista gootti/rokkivaatekaupoista, mm. cybershopista. Merkin varmasti tunnetuin "juttu" on suoravärit, mutta löytyy myös valkoista meikkivoidetta, uv-rajauskyniä, luomivärejä sekä nuita ripsareita. Itse tutustunut vaan tuohon suoraväriosioon, mutta jos rohkeus riittäis niin tollanen värikäs ripsari olis kyl superhieno!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012