Tuntuu vähän vitsikkäältä kirjoittaa postausta siitä, mitä hankintoja tein Habitaresta, sisustusmessuilta. Koska hankintani on tässä:

Ostin Antiikkiosastolta vintagehameen, josta myyjä kertoi sen liittyvät suomalaiseen Friitalaan. Hän kertoi, että nahkahameen alkuperäinen omistaja olisi ollut Friitalan toimitusjohtajan tytär, ja että hame olisi tehty hänelle mittatilauksena. Mutta tarinat ovat tarinoita, eikä niihin kannata suhtautua kovin vakavasti. Vintagevaatteissa nämä huhut alkuperästä ovat silti aina kiehtovia. On hauskaa ajatella astelevansa hameessa, jolla on historia. 

Ihailen suuresti 70-luvun tyyliä ja uniikkeja, yksilöllisiä vaatteita. Tämä hame oli kuin kukkatarhani, tiesin heti että se kuuluu minulle. 

Kommentit (9)

Ellukoo
5/9 | 

Onpa mielettömän kaunis hame! Olet upean näköinen tuossa viimeisessä kuvassa! Ihan kuin jostain muotilehdestä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010