Lempijuhlani on täällä taas, nimittäin Halloween! Jos jotain rakastan niin naamiaisia. Tänä vuonna en itse pääse juhlimaan (voin naamioitua 3kk valvoneeksi zombieksi.. ei kun kappas, olen sellainen muutenkin :D) mutta menkää te. Teerenpeli Teasessa on 1.11. bileet kauhuteemalla ja esiintyjiä Italiasta ja Saksasta kovien kotimaisten lisäksi. Odotettavissa on myös yleisön panostaminen pukeutumiseen, joten ihasteltavaa riittää ja saa laittaa halutessaan itsekin mielikuvitusta peliin.


Etukäteismuikkarina myös parasta mahdollista kotimaista roller derbyä, kun SM Cupin finaalit (Bout of Thrones) järjestetään tänä vuonna Tampereella 8.11.. Jäljellä on enää 4 parasta joukkuetta ja näissä matseissa selviää kun on Suomen paras, toka ja kolmas.


Huomenna keskiviikkona 29.10. klo 18:00 alakaen kannattaa ottaa suunta kohti Kehräsaaren Ravintola 931:tä. Manse Pop-Up sisältää tamperelaisten vaatemerkkien pop-up kauppoja ja kuulemma myös mustaa makkaraa ^^


Viikon sympaattisin tamperelaisuutinen on Kissakahvila Purnauskiksen avajaiset perjantaina 31.10. Aaltosenkatu 31:een avautuvassa kahvilassa asustaa useampi katti, jotka ovat asiakkaiden siliteltävissä kahvinjuonnin ohella. Melkoista kissaterapiaa etten sanoisi. Avajaiskekkerit järkätään viereisessä Emil Aaltosen Puistossa, luvassa on tulishow, musiikkia, ruokaa ja juomaa. Toimintaan voi tutustua myös Facebook-sivuilla.


Kommentit (2)

2/2 | 

Arvaappa vaan oonko tuolla Kissakarnevaaleissa? :) Halloweeninä mulla taas on todennäkösesti sellanen asu, että mua ei päästetä mihinkään ravintolaan sisään :D :D :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011