En tiedä moniko tuntee entuudestaan Narvan Markkinat, mutta jos liikutte tänä viikonloppuna Pirkanmaalla niin suosittelen ajelemaan Vesilahteen, Narvan kylään. Narvan Markkinat järjestetään vain joka viides vuosi, ja kyseessä on monta päivää kestävä tapahtuma. Minä muistan nämä kekkerit jo lapsuudestani, kun käytiin perheen kanssa katsastamassa markkinahumu ja erityisesti lauantaipäivän vetonaula, historiallinen kulkue.


Nämä ovat maalaismarkkinoiden ykkösjuttu tervahautoineen kaikkineen, suosittelen käymään ja tulemaan kauempaakin. Ohjelman, ajo-ohjeet ja muut tarvittavat infot löytyvät Narvan Markkinoiden sivuilta. Kannattaa lukaista myös mielenkiintoinen markkinoiden historia.

Kommentit (4)

jenni
1/4 | 

Olipa hauska lukea tämä postaus, kun juuri sopivasti tulin Narvan markkinoilta! Ekaa kertaa olin ja yllätyin siitä, kuinka isosta tapahtumasta on kyse. Kaiken kruunasi täydelliset muurinpohjaletut, ne reunoilta rapeat, mutta keskeltä pehmeät!

Jessii
2/4 | 

On tullut käytyä lapsuudesta asti joka viides vuosi. Tänä vuonna en päässyt. Tervahaudan tuoksu on ihana. Moni kaupunkilainen ei ehkä tiedä, miten se terva saadaan.

4/4 | 

Oi tervahaudan sytyttäjäiset olivat jo niin tunnelmalliset, että melkein tekisi mieli suunnata markkinoille uudestaan myös viikonloppuna! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011