Pitäkää nyt kaikki peukut ja varpaat pystyssä, että huomenna on keliä harrastaa tätä:


bb5

bb5


bb1

bb1


bb2

bb2


bb3

bb3


bb4

bb4

Kutsu kävi veneilemään Hki & Espoon saaristoon ystävien ja parin koiruuden kanssa, huomenna matkaan ahoy! Angband on maailman siistein vene ja siinä on saunakin <3

Kommentit (20)

Arco iris
1/20 | 

Voi! Tuo kuullostaa niin ihanalta... Kumpa munkin tuleva venereissu toteutuisi pian! Toivottavasti teillä on hyvät kelit kun veneilette! :)

rekkis
2/20 | 

Nyt kyllä viherryn kateudesta! Veneily on niin lyömättömän upeeta, pidetään peukkuja että tulee hieno sää! Ihania kuvia susta & teistä muutenkin, olette kauniita yhdessä :)

esssi
3/20 | 

Ah, veneily! parasta kesässä<3 Toivottavasti olis hyvät kelit sitten huomenna. Mun veneilijä-poikaystäsä sanoo aina, että merellä paistaa aina aurinko. Ja on kyllä ihan aina paistanutkin, vaikka rannikolla oliskin ollu huono ilma :D
Meilläkin on parin viikon kuluttua veneilyreissua tiedossa, suunnataan Espoosta joko Turun tai Hangon saaristoon. En malta odottaa!

ann
7/20 | 

Heippa ja kiitos mahtavasta blogista. Osallistuin tuohon jumpin-kilpailuun, ja yksi asia jäi vaivaamaan. Arvotko voittajan vai luetko jokaisen kommentin ja valitset niistä sitten parhaan perustelun?

Pee
9/20 | 

Toi sun "bikini"-kuva on niin kaunis. Oon tykännyt siitä jo aiemminkin, viime (?) kesänä, kun olitte ko reissulla. intiaanihippi rannalla :) Toivottavasti ei sada :)

Heidi
10/20 | 

Oi veneilemään, olen kateellinen! Tänään oli maailman kurjin keli merellä kun vettä satoi hela tiden ja näkyvyys ei ollut mikään parhain aina. (nimimerkillä litimärkänä seurannut EM-purehduksia...) Toisaalta viime päivät ollut supernättejä, joten toivotaan, että tää oli taas päivän kestävä synkistely Helsingissä! :) mukavaa reissua!

varis
12/20 | 

Hih, kesällä veneillessä aina ihastelen juuri tuota venettä, se on mun unelmani... :D

Reeta_
15/20 | 

Kyllä, tuo kuva, jossa piirrät hiekkaan ja bikinikuva ovat tosi hienoja! Onko sulla oikeesti noin pitkät hiukset, kaunis? :)

17/20 | 

m' muistan ton postauksen! se on vieläki yks mun lemppareista ja sakun paita, jos se haluu joskus luopuu siitä, mulle saa antaa :D

Purrrr
18/20 | 

Oli ihan pakko tulla laittaa tällänen random kommentti kun eksyin äsken blogiasi lueskelemaan..... Oot varmaan ennenkin kuullut asiasta, mutta..... KOLMEKYMPPINEN? Et oo tosissas! :D Näytät ehkä joltain _korkeintaan_ 19-vuotiaalta.

(Ja siis ihan vaan kohteliaisuutena sanon!:))

rooosa
20/20 | 

Anteeksi tietämättömyyteni, mutta mistä olet hankkinut nuo pitsiuggit? Myydäänkö suomessa enää! :D Ihana blogi, olet persoonallinen ja aurinkoinen Nelliina!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012