Lauantainen saaristoreissu oli mahtava, aurinkoa riitti ja mieli oli iloinen. Mitä vanhemmaksi tulee, sen enemmän ruokaa rahaa mukanaan. Todettiin tämä Miran kanssa, kun käytiin kaupassa. Ruoka ei saa missään tapauksessa loppua kesken :D


k15

k15


k14

k14


k1

k1


k11

k11


k13

k13

Olen ennenkin kirjoitellut ystäviemme koirista, jotka ovat Espanjan koiria. Ja koska koirakuumeeni on käsittämätön, on oikeasti hyvä että Chip lähtee omaan kotiin parin viikon päästä. Tuo musta pörrökorvainen kaveri oli niin veikeä ja suloinen, että sydän pakahtuu vieläkin. Persoonallinen arpi naamassa ei herran viehätystä vähennä, päinvastoin (poika oli ottanut katukoirana ollessaan yhteen auton kanssa). Olen täysin varma, että jos Chipillä ei nyt olisi perhettä sovittuna, hakisin sen Tampereelle. Nöpön olisi sitten vain ollut pakko hyväksyä se :D

Koirat ovat luonnollisesti tottuneita veneilyyn, melkein laivakoiria siis.


k12

k12

Ja sitä riehumisen määrää, kun venettä alettiin ankkuroimaan ja karvanaamat tajusivat että kohta pääsee juoksemaan vapaasti saarelle! Oli aika väsynyttä ystävää kun eilen lähdettiin takaisin.


k6

k6


k10

k10


k9

k9


k8

k8


k2

k2

Ison veneen lisäksi kaverimme oli rakennellut pikkuveneen, joka toimi vähän kuin vesijettinä eli leikkikaluna. Suht hauskan näköistä päristelyä, jota en itse uskaltanut koittaa koska olen vähän arkajalka veden suhteen.


k5

k5


k7

k7


k4

k4

Angband-risteily on ehdottomasti joka kesän odotetuimpia juttuja, ihan mielettömän kivaa touhuilua ystävien kanssa.

Kommentit (9)

neiti-i
2/9 | 

Ja mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän ainakin minä raahaan mukaan kaikenlaisia mukavuutta parantavia tarvikkeita. Lämpimät pussikaljat on vaihtuneet jääkylmiin suoraan-kylmälaukusta-oluisiin, viinilasit kulkee aina niin kätevästi mukana - kuka nyt suoraan pullosta joisi hyi! ja enää ei tulisi mielenkään nukkua ilman 20cm ilmapatjaa festareilla :D Pliis sanokaa nyt, että en ole ainoa...

my
7/9 | 

Ihania kuvia! Hirvee vene-kuume! ja yleensä sillon kun jotain haluan sen myös ennemmin tai myöhemmin hommaan :D

Piina
8/9 | 

mitä ihmettä, ootko tosissaan 31 -vuotias? Olin siinä uskossa, että olet suunnilleen minun ikäiseni, eli 23v. Olen puolisen vuotta lukenut blogiasi ja pidän lukemastani ja näkemästäni :) Kirjoitat hyvin, hienoja kuvia, kivannäköisiä mekkoja... list goes on and on. Hyvää syntymäpäivää!

Sandra
9/9 | 

Hei nyt ku näytit taas tota haalaria, niin onko toi selkäosa tuossakin kovin pitkä? Kuvassa ehkä näyttäis vähän siltä. Tahtoisin kanssa rentohaalarin, mutta sovittamissani on haarus polvien kohdalla = en tykkää tunteesta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011