Kaksi vuotta sitten tänä samaisena lauantaina juuri tähän kellonaikaan tärisin Keskustorin kirkon ovien takana ja odotin, että häämarssi alkaa. Olin hässäkän keskellä unohtanut kauniit hääkenkäni kotiin ja piilottelin tyllihelman alla maailman kärsineimpiä roskienvientitossuja. Hymistelin hiljaa ja totesin mielessäni, että unohdus oli ehkä hyvä asia, joudun keskittymään johonkin muuhun kuin hysterian pidättelyyn. Minä kun reagoin jännitykseen nauramalla... kovaa.


d31

d31


d41

d41
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (34)

Bisquits
5/34 | 

Onnea merkkipäivänänne! :-) (En muuten uskalla nykyään laittaa blogini osoitetta tuohon url-kohtaan, kun se näyttää nakkaavan kommenttini aina jonnekin roskapostiin, nyyh.)

tannttu
8/34 | 

Ei siita voi olla jo kahta vuotta :o

Edes oo tajunnut, et oon seurannut blogeja niin kauan, aika menee nopeasti :o

tuj
10/34 | 

Ihanat! Tekstiä lukiessa tuli ekana mieleen, että mitä ihanko varmasti KAKSI vuotta jo, mutta luulenpa, että sinä tiedät asian paremmin kuin minä. :D Nopeesti menee aika sun blogia seuraillessa! ;)

12/34 | 

Vastaus kysymykseen, mitä olen aina miettinyt: missä kengissä Nelliina the kenkäjumalatar asteli alttarille kun hääkengät jäivät kotiin. Lähikauppaantaaperrustossuissa ofc :-----D

Hanne
16/34 | 

Onnittelut kyyhkyläisille! Ja ihana toi sun kenkäkommellus, muistan kyllä kun kerroit hääkenkien jääneen kotiin, mutta sangen hupaisa ajatus kuvitella sut tassuttelemassa tennareissa alttarille :D Ei menny ihan niinku Strömsössä ;)

rairai
17/34 | 

Hyvää hääpäivää! Ja kaunis oli mekko ja morsian!

(Joko siitä on jo 2 vuotta! Kuinka kauan minä sitten olen blogiasi jo lukenut :O :D)

lukija
19/34 | 

Oi kuinka söpöä :) pakko on onnitella Paljon onnea ! ps .tykkään paljon sun blogista.

Chatte
21/34 | 

Ihanaa hääpäivää !! :) Kaverini meni juuri tänään naimisiin ! :) Olin kaasona ! :)

ranja
22/34 | 

Söpö, kaunis, pieni postaus, joka koostaan huolimatta kätki sisälleen niin paljon onnea ja iloa ja arkea, mitä kahteen vuoteen voi mahtua :)

Heinis
23/34 | 

Ou nou! :--DD Tuo voisi olla aika monelle suhteellisen kova kriisin paikka... Tyyliin "pidätelkää häämarssin aloitusta, mä käyn hakee ne kengät!!!". Onnea teille ihanille mahd. paljon vaan <3 <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012