Helsingin messukeskuksen ovet aukesivat tänä aamuna kello 10 ja olimme siskon kanssa asemmissa heti kättelyssä. Se oli äärimmäisen fiksu veto, sillä puolen päivän jälkeen alkoi kertyä jo ruuhkaa, etenkin kauneusmessujen puolelle. Aamulla sai katsella ja ihmetellä ihan rauhassa. Olen edellisen kerran ollut I love me - messuilla töissä, enkä silloin ehtinyt nähdä juuri muuta kuin oman tonttini. Oli tosi kiva olla tällä kertaa liikenteessä ihan vaan vapaana agenttina bloggaajapassin kera (ilmainen sisäänpääsy).


Hallit oli jaettu eri osa-alueisiin, suurimpina muoti, kauneus ja terveys (lifestyle). Tänä vuonna terveyden ja lifestylen alue oli kasvanut jo todella isoksi, mielestäni muoti alkoi jäämään jo jalkoihin. Erityisen kiva juttu oli ekomuotiin keskittyvä alue, mistä löytyi niin vaatteita, asusteita kuin kosmetiikkaakin.
Näytillä oli myös Outi Pyyn Linnan juhliin valmistama kahvikapseleista tehty mekko:
Terveysbuumi näkyi ja kuului, tarjolla oli loputtomasti erilaisia superfoodeja, öljyjä ja kuntoiluun liittyviä tuotteita. Siskoni etsi MCT-öljyä ja löysi sen Cocovin osastolta. Itse taas täydensin varastoja Puhdistamon MSM+C:n suhteen, jonka olen todennut todella hyväksi tuotteeksi kynsille ja hiuksille. Luotin siihen, että MSM:stä olisi messutarjous ja olihan siellä (15e).

Tänä vuonna messuille osallistui myös Myssyfarmi. Kävin ostamassa Sakulle oman myssyn, sillä armas mieheni yrittää jatkuvasti omia minun myssyäni ja se ei käy, koska käytän sitä itse, kiitos vaan.


Oli jokseenkin ilahduttavaa nähdä Myssyfarmin standilla mies kutimet kädessä :D
Kassialmalla meinasi lähteä vallan lapasesta Ivana Helsingin osastolla, -50% hintalappujen keskellä. Siis, noita muumimekkoja on nykyään myös paljeteilla kuorrutettuina oooh!


Helsinki Design Districtin alueella oli paljon uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia vanhojen tuttujen lisäksi. 2OR+byYatin käsilaukut ja nahkarannekkeet ovat iki-ihania, ja Palonin osastolta löysin Antti Asplundin Heterophobia-malliston.Via Minnetin sulka- ja rannekorut ovat nahkaa.Hattuhulluna on mainittava kaksikin eri päähineputiikkia, ensimmäisenä KN Collection. Löysin viime viikolla KN Collectionin hattuja Tampereen Stockmannilta ja niitä saa kuulemma nykyään myös Sokokselta.Toisena bongasin modisti Helena Toivon Hope Hatin. Osastolla oli sekä tuontihattuja että modistin omia taidonnäytteitä. Olin ihan erityisen ilahtunut useista vintagehenkisistä malleista ja voimakkaista väreistä, juuri tätä Suomen harmaa talvi tarvitsee. Vaihdoin hattumestarin kanssa muutaman sanan ja löysimme välittömästi yhteisen sävelen Miss Fisherin Murhamysteerit -sarjasta :D kumpikin on seurannut sarjaa puvustuksen vuoksi ihastuksesta soikeana.Viimeisenä muttei vähäisimpänä Naturellementin maahantuomat Sabé Massonin tuoksupuikot. Olen tottunut käyttämään tuoksuja ihan perinteisesti suihkeena, mutta nämä pienet stickit olivat mielenkiintoisia. Puikosta ei voi annostella vahingossa liikaa ja kepeästi tuoksuvat stickit ovat ihoa hoitavia. Voideparfyymeistä tulee aina ja ikuisesti mieleen lapsena joululahjaksi saamani Parfyymi-Barbie jonka tavaroissa tuli mukana pieni rasia tuoksuvoidetta. Ah tätä nostalgiaa.Me luuhattiin messualueilla yhteensä neljä tuntia ja tuntui, että silti jäi puolet näkemättä. Joten suosittelen varmaan aikaa jos haluaa nähdä kaiken. Huomenna klo 14 aukeaa myös Kosmetologipäivien puoli tavallisille kuluttajille, joten se vielä entisestään lisää askelia askelmittariin. Paras vinkki messuilijoille onkin: laita jalkaan todella hyvät kengät.

Kommentit (13)

anne
1/13 | 

Uu mikähän koju mahtoi olla kyseessä tuon viimeisen kuvan kohdalla? Mitkä kuosit!

Mari
3/13 | 

Hitsiläinen, että näyttivät kivoilta nuo messut! Ensi vuonna ehdottomasti tungettava kalenteriin, vaikka olis mitä. Testasin ranteeseeni juurikin noita ihanaisen kauniita tuoksupuikkoja pari viikkoa sitten. Suihkutettavat tuoksut eivät ole juttuni lainkaan, joten nämä olivat super houkuttelevia. Suureksi harmikseni ranteeni alkoi muutaman tunnin päästä kutista. Ei ehkä mitään yllättävää herkkäihoiselle, mutta harmittihan tuo silti. Ehkä pitää rohkaistua kuitenkin kokeilemaan jotain toista heidän tuoksuaan : )

Maria
4/13 | 

Nuo kengät kynsilakkakuvan yläpuolella olevassa kuvassa, minkä valmistajan ne mahtavat olla?

Vannoutunutta korkojen käyttäjää kovin harvoin miellyttää matalakorkoisten kenkien ulkonäkö, mutta nuo näyttävät kivoilta. :)

Karoliina, Kenkiks

Aivan oikein kyseessä on Kenkiks. Vannoutuneelle korkojen käyttäjälle tiedoksi, että korollisiakin jalkineita löytyy mallistosta.

5/13 | 

Mahtoivatko nuo kynsilakkain yläpuolella olevassa kuvassa esiintyvät kengät olla Anu'Sko-tuotantoa?

Marjo
6/13 | 

Moikkelis koikkelis! Ostitko tuon ihanan muumipuseron? Kivat messut varmaankin. Itse asun Kuopiossa, ei tule lähdettyä niin kauas messuilemaan.

7/13 | 

Näin sinut messuilla, mutta sinulla oli juuri silloin jutut kesken ilmeisesti siskosi kanssa (kaiken lisäksi hämmennyin näyttävästä pituudestasi :D). Niinpä tyydyin vain kuikuilemaan kaukaa. :)

Arvasin heti, että villiinnyt Ivanan pisteellä, kun näin heidän valikoimansa. Sanoin kaverillekin, että tästä tulee mieleen Nelliina. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012