Metsänvihreä on väri joka oli vuosikausia mielestäni tunkkainen ja epämiellyttävä, kunnes koin uuden heräämisen siihen viime vuonna. Olin jo aikaisemmin hankkinut yhden poikkeuksen sääntöön, hameen muodossa, mutta vasta viime vuonna totesin että väri on sittenkin minua.

90-luvun traumat istuvat syvässä, sillä syy tähän kammooni on metsänvihreä kilpikonnapoolopaita, jota käytin ahkerasti noin 12-vuotiaana. Kun lopulta totesin että pyöreäposkiselle tuo kaulan syövä poolo ei todellakaan ole kaikkein imartelevin vaihtoehto, laitoin samantien pannaan sekä poolon että vihreän.

Kelkan käänsi oikeastaan lopullisesti tämä H&M:n pitsimekko, jonka malliin ihastuin viime talvena. Skater dress -tyylinen leikkaus on yksi suosikeistani ja pitkät hihat aina plussaa.

Ruskeat nilkkaremmikengät ovat löytö tamperelaisesta Helga-Neiti second hand -putiikista ja pieni nahkalaukku on UGGin.

Kommentit (3)

Patu
1/3 | 

Meillä oli amiksessa rullatolkulla kuusenvihreää kangasta, josta tehtiin _ihan kaikki_ harjoitustyöt ja valitettavasti myös joitain asiakastöitä. Ja sitä jäi vielä meidän valmistumisen jälkeenkin ihan järjettömästi muiden luokkien iloksi. Menee varmaan vielä vuosia ennen kuin voin ajatella mitään nättiä kuusenvihreistä asioista :D

n
2/3 | 

On kyllä niin ysärin loppua... Tuon värinen samettikolttu oli minulla. Sitä samettiakin oli joka paikassa.

L L
3/3 | 

Mulla ei ole mitään kammoa metsänvihreää kohtaan, pidän väristä. Ja tuo mekko on myös tosi nätti. Maailmassa pitäisi olla enemmän hihallisia mekkoja. Pidän hihoista. On kiva, jos ei tarvitse aina seistä vaatekaapin ovella ja pohtia, että minkäs villatakin sitä tällä kertaa laittaisi. Aika harvoin tässä meidän ilmastossa kuitenkaan viitsii lähteä pelkässä hihattomassa mekossa. 

Hihalliset mekot siis kunniaan. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010