Paloautonpunaiset Martensit saavat jopa tälläiset girly girlin näkemään sydämiä maihareiden suhteen kerta toisensa jälkeen. On ne vaan nätit! Jouduin vaihtamaan tennarit maihareihin loskan vallatessa kadut, mutta sama se, punaisilla tohtoreilla kelpaa loiskutella menemään.


q4-tile

q4-tile

q1-horz

Metsuripaita kuului olennaisesti rentoiluiltaan, kun metsästin Kodin Ykkösessä uutta boorditeippiä olohuoneeseen. Unohduin Lielahden Ykkösessä varmaan tunniksi "pientä&kivaa" -osastolle, ai että rakastan hypistellä kaikkea suloista retrorihkamaa, peltipurkkeja ja hassuja keittiöesineitä. Onneksi tämä jää yleensä kuitenkin vain hypistelyn asteelle.

Se mikä reissulta jäi todella mieleen, oli Iittalan uusi jännä HEL2012 -sarja. HEL2012 on ruotsalaisen Per Josephsonin tulkinta helsinkiläisyydestä ja kaupunkikulttuurista, astiasarjalla juhlistetaan Helsinkiä vuoden 2012 designpääkaupunkina. Tuo pikselikuvitus on jotenkin hypnotisoiva, tamperelainenkin jäi pitkäksi aikaa etsimään kuvista tuttuja elementtejä:


hel2012

hel2012

Astioiden muotohan on tuttu Aika, jota on myös rakkaassa Taika-sarjassani käytetty.

Kommentit (16)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

itseasiassa on, tuonne on ladattu Indiedaysin aikainen blogimatsku talteen, mutta kuvat eivät ikävä kyllä säilyneet joten vuosi blogihistoriaa on nyt aika lailla menetetty :( pitäisi käsin naputella vanhoista kansioista valokuvat paikoilleen joka postaukseen ja se on ihan mahdoton homma kun en tiedä mitä kuvia missäkin on ollut.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

3/16 | 

Oon kattellu just samoja Doc Martenseja ja kuolannu noiden peraan. Noi sopii sulle tosi hyvin ja sun asukokonaisuus on muutenkin jalleen kerran ihan nappiin!

7/16 | 

Nää tytöt sulaa punasille maihareille ja ruutupaidalle. Myös HEL2010 vakuttaa lupaavalta, pitääkin tutkastella tarkemmin tuota astiasarjaa.

Meidän blogin puolella vois olla sinua kiinnostavia rintaneuloja. kannattaa vilkaista. :)

minora
8/16 | 

Aika huippua, että sinäkin olet hurahtanut Martenseihin! Melkein en olisi osannut odottaa, vaikka tyylisi onkin niin laidasta laitaan.

Itse en ennen oikein voinut käsittää, miksi jotkut pitävät maihareita aina, mutta omat ruudulliset tohtorit saatuani olen alkanut vähän tajuta. Ne on niiiiin mukavat jalassa ja korvaa kumpparit näillä keleillä mennen tullen.

minora

Ai niin ja siksihän juuri luen blogiasi, kun tyylisi on niin IHANAN laidasta laitaan. Kohtaa aina jossain kohtaa minunkin lempparini.

muumi
9/16 | 

Moii, ajattelin vaan sanoa et tiesitkö semmosen verkkokaupan kuin spoonflower? siellä on tosi kauniita kankaita vaikka millä mitalla. Kannattaa käydä kurkkaamassa ;)

10/16 | 

Miten sä saat tuonkin värisen asun näyttämään noin keväiseltä? :D mun mielessä tuollainen ruutupaita noissa väreissä on syksyinen - paitsi ettei tää asu ole muuta kuin keväinen! :) sun blogia voi seurata vuodesta toiseen, sä keksit loputtomasti yhdistelmiä etkä heitä vanhoja vaatteita pois uusien tieltä, vaan samat jutut ehtii näkyä useammassakin asussa. :) ja noita astioita pitäis kyllä päästä käplimään ihan omin sormin, sen verran mielenkiintoisilta näyttää. :)

11/16 | 

Oooh! Miten mageen näköiset nuo uudet Iittalat on! Pitänee soittaa sukulaisille ja tilata muutaman eh eh...

Kirppu
12/16 | 

Mä en käsitä miksi noista HEL2012-astioista on pitänyt tehdä noin HELvetin rumia :( Tunkkaiset värit ja jotenkin aikansa nähnyt tyylikin. Kotikaupunki-mukit ovat kauniita kyllä. Mielestäni eivät edusta kauhean hyvin Suomi-designia.

kirsi
13/16 | 

Kun sulla nyt on noi kiiltonahkaiset Martensit, niin kerro se keino, millä ne saa "narskumattomiksi"!!!

Mulla on omani mustana, mutta ei niitä voi käyttää, kun narina on niin kamala. Nuorimmaisenikin sanoo, että äiti: Sä narskut tosi paljon...

Pliis, auta!! Haluaisin niin käyttää omiani!

P.s. punaiset, ei kiiltonahkaiset, ovat käytössä taukoamatta..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu