Minulla ja miehelläni ei ole sama tyyli noin yleisesti ottaen, koska viihdyn pääasiassa mekoissa ja Saku on enemmän T-paita ja farkut -tyyppiä kuin rimpsuhameiden ystävä. Yhdistäviä asioita ovat oikeastaan vain harvat bändipaidat ja hatut. Sakulla on useampikin hattu jota lainaan, joskin hän yleensä aina mutisee, että olisi juuri silloin halunnut käyttää juuri sitä hattua itse :D 

Yksi lemppareistani on tämä kuvissa näkyvä suomalaisen Coston farkkulippis,.Se on pehmeäksi käytetty, mutta silti skarppi. Täydellinen kerrassaan. Huonon hiuspäivän iskiessä tämä on yksi arjen pelastajahatuista, kummallekin meistä. Tarvitsee varmaan kohta ostaa oma. 

Mekko: Mango / Lippis: Costo / Kengät: Cobblerina / Laukku: Vintage

Loppukevennyksenä vielä normipäivä asukuvia ottaessa meidän porukalla. Äitiii, syliiiiiiin! Turha luullakkaan, että ehtisit kahta kuvaa enempää pönöttää ilman pikku sylimyyrää :D

Ps. Tampere-talon Muumimuseo oli kiinnostava, jännittävä, salaperäinen ja upealla tavalla Tove Janssonin historiaa avaava. Suosittelen! Viihtyi niin lapset kuin aikuiset. Sisällä ei saanut kuvata, joten siksi tarjolla vain nämä asukuvat. Mutta se pitää muutenkin kokea itse.

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

onpa kiva! Varustelekan särmä-malliston kipparilakki voisi kiinnostaa sinua ja Sakua myös :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010