Laitetaas taas Moton sammareihinsa rakastunutta miestä kehiin. Kun Saku kesällä osti Lontoosta nuo byysat, farkut taantuivat samantien kakkosvaihtoehdoksi. Tämän kun olisi arvannut, olisi voinut ostaa pari muutakin väriä.


d4

d4

Lisänä päivän nasusta löytyy Natan Sakulle lahjoittama Cartelin kangaskassi (Nata vissiin pelasti miestäni raidallisilta ja pitsireunaisilta kauppakasseilta :D), se on kiikkunut mukana erään Pispalassa vietetyn lauantain jälkeen.


d2

d2


d1

d1

Myssy ja paitakin ovat Lontoon tuliaisia. Miehille on Suomesta hieman haastavaa löytää järkihinnoilla muuta kuin perttiperusinsinöörivaatteita (tai jotain todella genreytynyttä), joten Saku ostaa yleensä aina Lontoon reissuilla  seuraavan vuoden käyttövaatteet kerrasta. Tokio oli toinen paikka josta miehille löytyi muutakin kuin sitä tylsää peruskamaa.


d3

d3

Poikkeuksen nasuun tekevät nämä ihan mahtavat vihreät kynsikkäät, jotka bongasin kotoisasti H&M:ltä. Hyvä henkkamaukka, lisää tätä sorttia valikoimiin kiitos :) Tiedoksi miehelleni, että nuo saattavat kokea siirtymän minun asustekoriini...

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (14)

laura
1/14 | 

Ihanaa katella vaihteeksi miehen vaatteita täältä! :D Kiva postaus!

Ja onhan Saku nyt helkkarin komee pakkaus nistinsilmineen, U lucky bastard ;)

2/14 | 

Ehdottomasti lisää miestenvaatejuttuja :) On niin totta ettei Suomesta löydy miehille oikein mitään kivoja kuteita. H&M/JC-valikoimat on aina aika perusvaatteita, Carlingsissa nyt on tosi jees vaatteita mutta vähän korkeemmalla hintaluokalla. Omallekin miehelle on aina tuskaa lähteä etsimään vaatteita kun ikinä ei mitään löydy :( Sekin tilaa aina netistä ja ostaa perusvaatteet Suomesta.

6/14 | 

Sakulla on kiva tyyli :) Ja hei, näin tohon uudempaan postaukseen tässä samalla, niin käyvätkö nuo ihanat puukengät myöskin talvella(toki sisälle tarvii varmaan villasukkia ja karvapohjallisia muttamutta... :D) ?:) oon haaveillut saman merkin nyörinilkkureita.

7/14 | 

Sammarit joudun kiertämään kaukaa, mutta ruutupaita toimii aina. Olen itsekkin fiilistellyt semmosta rehellistä lumberjack tyyliä syksyksi. Ei ole tosin tullut tehtyä mitään hankintoja. Meikäläisellä noi pitkähihaiset ja takit aiheuttavat päänsärkyä kun kädet on niin pitkät että yleensä ne näyttää liian pieniltä päällä. Eikä noi Mr. Big osastot juurikaan houkuttele. Joo, tämmöstä turinaa.

8/14 | 

Se on muuten niin totta et suomessa miesten vaatemarkkinat on todella onnettomat. Oma miehekkeeni pitää kanssa persoonallisesta pukeutumisesta mutta miesten osastot ovat minimaalisia verrattuna naisten osastoihin. Niin ettei sitä valinnanvaraa paljoa löydy...

Mirkku
13/14 | 

Onko miehesi tai sen veli tv1:llä säämiehenä? Yleensä puol ysin uutisten jälkeen? :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012