Ai että, kyllä veti suupieliä ylöspäin kun löysin nettikirppikseltä nämä seuraavat punaiset Minna Parikat 33 eurolla! Voin kertoa, että kyseistä mallia ei todellakaan ole ollut helppo löytää! Kenkäkaapistani löytyy kyseinen pari tummanruskeana, mutta on varmaan ilmiselvää, että tuo punainen on lempivärini. 

Kenkien edullinen hinta oli perusteltua, sillä niitä on käytetty paljon ja kunto on enää jokseenkin tyydyttävä. Mutta tällä hetkellä kenkäpari on luottosuutarini hellässä huomassa, joten eiköhän ne sieltä takaisin tule huomattavasti paremman näköisinä.

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010