Viime sunnuntaina oli sumun vuoksi lähes taianomainen tunnelma keskipäivän jälkeen, että nappasin kameran kainaloon ja lähdin luontoon. Minun oli tarkoitus mennä hikilenkille, mutta sehän jäi ihan täysin kameran jalkoihin. Mutta virkistysmielessä myös metsässä rämpi.. samoilu toimii varmasti ihan yhtä hyvin kuin lenkkikin.

Tarvitsin pikku hetken hiljaisuutta ja sitä sain. Tosin meinasin saada myös sydärin, kun keskellä hevonkuusta hipihiljaisen metsän ympäröimänä ohitseni lensi yhtäkkiä närhi! Herranjestas että pelästyin, sekä sitä ääntä että suurikokoisen  linnun väritystä. Pinkki ja sininen ei oikein istunut näihin maisemiin, kun koko maailma oli harmaa.

Nyt kun mittari on noussut plussan puolelle ja lumiharso on historiaa, voi näiden kuvien avulla virittäytyä joulutunnelmiin. Kun tarpeeksi ajattelee lunta, ei välttämättä huomaakaan loskaa. Paitsi kun istuu siinä tukevasti takapuolellaan kaikki vaatteet märkinä, kuten minä maanantaiaamuna työmatkalla :D

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010