Kiitos kaikille migreenipostausta kommentoineille, oli helppo peilata teidän tarinoihinne omaa tilannettani. Hedarit eivät ole hellittäneet, mutta onneksi olen jo kunnolla sisällä syyn etsimisessä. Fyssari on tsekannut selän ja niskan tilanteen ja tänään kävin sen luokan lämpökäsittely/hierontahoidossa että voi hyvää päivää. Olin nuppi sekaisin monta tuntia, sillä tuntui siltä että hartioiden alueella kiersi veri ensimmäistä kertaa koko vuonna ja se humahti nuppiin oikein kunnolla.

Ensi viikolle on kaksi vastaavaa aikaa, toivottavasti olo ei ole ihan niin raato niiden jälkeen :D Totaalisen lihasjumin lisäksi lapaluiden välissä vaikuttaisi olevan fasettilukko-ongelmaa. Siirryn tästä paha-pahempi-seläntappaja -tietokonehommista seuraavaksi makaamaan foamrollerin päälle, joka saattaa auttaa purkamaan jatkuvaa tuskaa selässä. Maksaa vaivan ainakin kokeilla.

Toinen edistysaskel on silmälasit. Voi kiesus minä niin arvasin että näköongelmia on ilmaantunut, silmäpoloiseni käyvät ihan ylikierroksilla ja ovat rasittuneet. Minulla on tällä hetkellä aika pahoja vaikeuksia kohdistaa katsetta (kirjaimet hyppivät) ja ihan erityisesti tarkentaa lähelle. Zoomailu on arkipäivää ja tekstin tuijottaminen on melkein kivuliasta. Mutta että uudet rillit on nyt tilattu ja kohta onneksi helpottaa.

Tyynyyn asti en ole vielä ehtinyt, mutta seuraavaksi sitten sen kimppuun.

Pala palalta toivottavasti purkaantuu tämä tuska, ja vaikka päänsärkyni on todella migreenityyppinen, se vaikuttaisi kuitenkin olevan jännityspäänsärkyä joka vaan on mennyt todella pahaksi.

En ennen optikolla käyntiä tajunnut miten pahalta tekstin lukeminen tuntui, siis ihan fyysisesti. Oli todella kummallista kokea se elämys että lukemisen ei kuulukaan sattua ja kirjainten pomppia! Oikeat vahvuudet nenälle ja homma rauhoittui 100 prosenttisesti.

Kommentit (4)

Hammaslääkäri
1/4 | 

Kannattaa käydä myös hammaslääkärillä! Yöllinen narskuttelu ja hampaiden kiristely aiheuttavat myös niska-hartiavaivoja sekä päänsärkyjä!

myohmy
2/4 | 

Vanhuus ei tule yksin... mulla ollu miinuslasit nyt jotain reilu 10 vuotta ja en tiedä miten kauan olin tihrustellut kauas. Minulle jopa sanottiin, että siinä ja siinä saisinko enää ajaa autoa ilman laseja. Eikä kannattaisi, koska esim katukylttejä kaukaa en näe lukea ilman laseja. Mutta uus juttu oli viimeksi tarkistuksessa, että toisessa silmässä on hieman plussaa ja hajataitto pahenee koko ajan ja senkin takia lasit on hyvät. Aiemmin näin lukea sentään lähelle vaikka kirjaa tai lehteä ilman laseja, mutta nykyään sekin on hankalaa. Huoh, olen vasta 33, mutta keski-ikää kohti mennään. Ja toimisto tappaa selän ja istuminen lonkat ja polvet. Hiihtäminen on tosi tehokasta liikuntaa kun koko kroppa liikkuu. Kävelykin venyttää jalkoja, jos ei jaksa mennä hiihtään. Tsemppiä, toivottavasti päänsäryt helpottaa. Tiedän kokemuksesta, että migreenit on kauheita.

Toinen päänsärystä kärsivä.
3/4 | 

Nuo ovat tosi ikäviä vaivoja. Mahdollisia migreenin ja jännäripäänsäryn aiheuttajia on huono asento, niska- ja hartiajumit, tietokoneen ja puhelimen tuijotus, stressi ja hormonit. Itselläni yleistyi nuo vaivat räjähdysmäisesti parisen vuotta lapsen syntymän jälkeen. Mulla auttaa migreenin estolääkityksenä beetasalpaaja, purentakiskot myös koska puren hampaita tosi paljon yöllä ja tietty ilman laseja ei missään tapaukses saisi tuijotella konetta. Fyssarilla ei oo nyt tullu käytyä mutta tommosen rullan päällä kyllä koitan pyöriskellä. Tsemppiä, tiedän miten ikäviä nuo olotilat ovat...

Vierailija
4/4 | 

Minun hirveä päänsärkykierre katkesi vasta siinä vaiheessa kun kävin purentafysiologilla. Sain leukajumppaohjeet joita teen säännöllisesti, rentoutan leukaa päivittäin, ja heti jos kipu alkaa yltyä enemmänkin käyn voice massagessa. Maksaa kyllä paljon kela-korvauksen jälkeenkin, mutta voi hyvä ihme sitä kun kerrankin on niskat, leuat, kaula ja kaikki rentona vihdoin sen jälkeen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010