Kohta nokat kohti Joensuuta ja Ilosaarta jeeeee! Ajattelin ensin laittaa tähän Ilosaareen liittyvän biisin, mutta päädyinkin Aarne Schmittin mahtavaan Equations -kipaleeseen. Oman kaupungin poikia nääs.

[embed]http://www.youtube.com/watch?v=7yWydyIUv-s[/embed]

 

Onko täällä muita Ilosaareen tulijoita?

Kommentit (11)

Hottentotti
1/11 | 

Täällä ilmoittautuu yksi! Joten see you there! Mahtavaa, jos bongaat sut siellä ;)

3/11 | 

Oi, jopas! Kyllähän sinne tie vie jo 13. kertaa :) ootkin varmaan jo tietoinen, mutta huomenna ois sit klo 12 Mehtimäen jäähallilla roller derby-näytösottelu.

Roosa
4/11 | 

jep, sinne mennään taas! eihän sitä ny väliin voi jättää kun samassa kaupungissa assuu :)

Helmiina
6/11 | 

Siellä tavataan siis!:) Juuri tänään mietinkin,että oletkohan koskaan käynyt itäisen suomen ihanilla festareilla rokkaamassa.Mukavaa ja toivottavasti aurinkoista rokkia sinulle ja muille rokkaajille!

7/11 | 

Mahtavaa saada Nelliina Joensuuhun ! Itse en oo tulossa Rockiin, kun esiintyjät ei oikein kiinnostanu.. mutta toivottavasti pokkeet myös keskustan puolella ! (:

hennarok
8/11 | 

Toi poika, Aarne, oli mun kanssa samassa peruskoulussa, joten hän on kylläkin Kuopiosta kotoisin. Ei siis Tampereen poikia alunperin, hihihi ;)

Saara

Meinasinkin kommentoida että Aarne on alunperin Kuopiosta, oltiin yläaste/lukiota samassa laitoksessa.. Taisi jo silloin olla aika fiksu (luki pitkää matikkaa ja fysiikkaa), joten naurahdin vähän kun tuon biisin nimi on Equations :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu