Minun kohdallani kiire näkyy siinä, että kiskon ylleni mustat housut ja puen mustan liehutopin. Asu valmis ja menoksi. Nämä vaatekappaleet ovat aina käsillä, eikä niitä tarvitse silittää, asustaa tai säätää kenkien ja laukkujen kanssa, sillä kaikki käy. Totuus kuitenkin on, että en erityisemmin viihdy tässä univormussani. Se on tylsä, ja tappaa kaiken luovuuden. Siksi naulakossa on hyvä olla pari piristystakkia, joiden avulla musta perusasu saa välittömästi nostetta. 

Takki: H&M (vanha) / kengät: Minna Parikka / Laukku: Vintage

Maailman helpoin huijaus, että olisi edes vähän panostanut :D

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat